71
Следвайте ни

На живо във фейсбук: Египтянин показвал как се гаври с отвлечената българка в Атина

viber icon

Според показанията на българката, държана като заложник в Атина, приятелят й от Египет е предавал на живо във Фейсбук как я пребива, пише Труд бг.


Жертвата разказа за ужаса, от отвличането си от апартамента, в който работи като домашна помощница, до задържането в египетския апартамент в Агиос Пантелеймон, където мъжът предавал в жива връзка от нейния профил във Фейсбук, но и пред очите на непълнолетното й дете, което й се обадило с видеообаждане от България, как я пребива.

„Знам, че полицията ще дойде, но мога да те убия днес. Ще умрем всички заедно", крещял в екстаз египтянина докато полицаи преговаряли с него.

"Тя е моя жена и аз ще правя с нея, каквото си искам. И да я убия, какво ви интересува? Защо дойдохте тук? Кой ви викна?", крещял той.

Според показанията на жената, тя твърди, че живее в Гърция от три години и работи като домашен асистент на 24-годишно момиче. Имала е връзка с египтянина от около четири месеца.

В навечерието на Нова година, египтянинът поискал българката да се прибере със сестра си, за да празнуват заедно нова година, като уточнява, че тя и сестра й имат различна фамилия, защото имат различна майка и когато се е родила баща й е бил в затвора и не е дал фамилията си.

Но тъй като сестра й не пожелала да отиде там, тя избрала да я вземе и да отиде в квартал "Калитея" в къщата на племенника на бившия си съпруг, с друга компания и без египтянина, където останали до 6 ч сутринта.

Египтянинът й звънял цяла нощ, но тя не му вдигнала, защото знаела, че ще се скарат.
Българката цяла нощ качвала снимки и видеа във Фейсбук, които той гледал.

Около 14:30 ч на 1-ви януари, тя била в дома, където работи, на улица "Солому" със сестра си, собственика на къщата и дъщеря му.

Египтянинът дошъл ядосан и поискал да му отворят. Като видял, че няма да му отворят, се качил на балкона и продължил да крещи и да тропа с ръце по стъклото. Момичето се уплашило и казала на собственика да не му отваря, но той уплашен, отворил от балкона, за да влезе.

Щом влязъл в къщата, взел от кухнята нож и тръгнал към нея. Насочил заплашително ножа и към сестра й. После хванал за косата българката и я повлякъл на пода до входната врата. Тя се опитала да го успокои, но без резултат.
В продължение на три часа българката бе държана като заложник, а египтянина  заплаши да взриви жилищната сграда с газова бутилка.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

04.01.2022 | 14:17

БЪЛГАРКИТЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ЧЕ МЮСУЛМАНИТЕ НЕ ТЪРПЯТ ДА ГИ ПРАВЯТ НА ЕЛЕНИ ЛОПАТАРИ КАКТО БЪЛГАРКИТЕ ПРАВЯТ С БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ--ДА СЕ БЛАГОДАРИ ЧЕ НЕ И Е ОДРЕЗАЛ ГЛАВАТА НА ТАЗИ КУРВЕТИНА

Отговори
7 0
турско-арабски манталитет

турско-арабски манталитет

04.01.2022 | 13:54

Като се чукат булгаристанките с резаци и черняци ще страдат!

Отговори
10 1
ОТГОВОР

ОТГОВОР

04.01.2022 | 14:19

те са чукат и с кучетата така че не само с араби и негри--щом става въпрос за пари и на коня оная работа си слагат в кочините

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?