Следвайте ни

Мощно ядрено оръжие тествано на Луната

viber icon

Експерти, които от години проявяват интерес към извънземните цивилизации, смятат, че не е изключено преди много време на Луната да е тествано мощно оръжие, което силно наподобява ядреното. Според уфолозите, изкуственият спътник на Земята е най-доброто място за провеждането на подобни изпитания. И не изключват оръжието, което е било изпитвано, да е в пъти по-мощно от ядреното.

Днес специалистите споделят информация за това как със спътник до Луната могат да бъдат изпратени ядрени бойни глави, за да бъдат тествани. По този начин ще се избегне напълно вредното влияние, което взривовете ще окажат на Земята и на цялото човечество.
 
На снимки на Луната може ясно да се види изключителна аномалия под формата на гъба, която възниква в резултат на ядрен взрив. Според някои специалисти това може да е паднал метеорит, но нито едно небесно тяло не може да причини изхвърлянето на такова голямо количество дим и пепел.
 


Любителите на конспиративните теории смятат, въпросната аномалия е дело на извънземните. Уфолозите призовават всички хора да се замислят над това колко голяма опасност можем да очакваме, след като взривовете на повърхността на спътника бъдат прекратени.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

намръщенЪ

намръщенЪ

16.06.2019 | 23:40

И кой го е теств(УВ)вал - СССР, САЩ, Китай, нЕкой друг, извънземни непознати?

Отговори
0 0
ами ще

ами ще

16.06.2019 | 22:45

те жертваме теб нострадамусе лол

Отговори
0 0
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

16.06.2019 | 22:26

А ако нещо се обърка и спътника тръгне да пада обратно на земята,тогава какво правим.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?