Следвайте ни

Момиче снима приятелката си, но изтръпна, когато видя зловещата СНИМКА

viber icon

В привидения, призраци, полтъргайстове може да се вярва или не, но когато те започнат да се появяват пред очите ти, то на практика всеки човек ще се изплаши или ще започне да развива всевъзможни фантастични теории. 

 Именно така се е случило и с жителка на британския град Барнсли, 25-годишната Кели Грийн. В един момент, бидейки сама у дома, младата майка (Кели има малка дъщеря Скарлет Роуз) комуникирала чрез мобилното приложение Snapchat със своя позната, когато втората изведнъж забелязала зад Кели призрачна глава, която много приличала на момиче с дълги светли коси. 

Събеседницата веднага пратила снимка на Кели с въпроса: Кой е зад теб?  

Малко по-късно снимката станала достояние на роднините и приятелите на Кели, много от които са се оказали ловци на привидения. 

Например, баща ѝ Дерек смята, че това може да е бил призракът на неродената му дъщеря Джесика, тоест по-голямата сестра на Кели. Джесика е починала в утробата на майка си две години преди Кели да се появи на бял свят.  

Саммата Кели с уплаха вижда на снимката си своята дъщеря Скарлет Роуз, а след това си мисли, че детето може да е застрашено от някаква опасност. 

Ловците на привидения, в частност, познатите на Кели от Канада, дават съвсем друго обяснение. Те са убедени, че на снимката момичето е облечено в дрехи от 17-и век, затова тя не може да е неродената сестра на Кели, нито дъщеря ѝ. Най-вероятно, фантомът на снимката някак си е свързан с дома, а може би и с предците на Кели. 

Това до някаква степен успокоило Кели, макар тя така и да не е разбрала защо призракът се е появил изведнъж в дома ѝ.  

blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?