1553
Следвайте ни

Момиче едва не умря от боядисване във фризьорски салон

viber icon

Девойка в Англия боядиса веждите си във фризьорски салон и едва не умря от последиците на процедурата, съобщи вестник The Sun. 14-годишната Шейън решила да смени цвета на веждите и миглите си с къна преди коледното си парти. Но на сутринта след процедурата момичето се събудило с алергия.

„Цялото ми лице бе подуто. Нищо не виждах, много се уплаших. Лекарите казаха, че мога да загубя зрението си и да умра. Изкрещях от болка “, сподели тя.

Шейън прекара няколко дни в болницата. По това време лицето й беше покрито с болезнени мехури, които все още стърчат в областта на веждите. Освен това косата на девойката започна да пада и тя се страхува, че никога няма да порасне.

Майката й Риа Вики се зарече да не позволява на дъщеря си никакви процедури за разкрасяване, докато не порасне. „Напомнете на децата си, че те са естествено красиви и не се нуждаят от козметични процедури.

Можех да загубя дъщеря си. Никога не бих си помислил, че това може да се случи. Тя вече няма да посещава салони за красота до 21-годишна възраст. Просто имахме късмет, че остана жива и не загуби зрението си“, кахъреше се жената.

Майката уточни, че собственикът на салона е върнал парите за процедурата и е платил изцяло лечението на момичето. Освен това той непрекъснато поддържал връзка и разпитвал за здравето на Шейън.

По-рано през декември момиче боядиса веждите си у дома и не успя да измие боята от лицето си. На кадрите, публикувани онлайн, то обясни, че е боядисвала веждите си от няколко години. Въпреки това, по време на последната процедура, девойката случайно преекспонира боята за по-дълго от предписаното време и тя изяде кожата й. Видеото показа как зоната около веждите й стана кафява. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?