Следвайте ни

Младоженец заряза годеницата си пред олтара с безумно оправдание

viber icon

Младоженец заряза своята годеница точно преди сватбата им, и то след 10-годишна връзка между тях, оправдавайки се за това с най-шокиращата причина, пише The Sun.

29-годишната Саша и 30-годишният й годеник Кевин трябвало да се оженят на пищна церемония с 125 гости. Те пръснали 15 хиляди паунда за сватбата на живота си. Когато най-важният ден настъпил, младоженецът не се появил.

Саша търпеливо чакала три часа, преди да разбере, че Кевин изобщо няма да дойде. Когато се чула с него, той започнал да я убеждава, че се е изгубил с таксито по пътя за церемонията. 

"До последната минута той казваше, че идва, че е на път. Продължи да ме лъже през цялото време", споделя наранената американка.След като се наложило сватбата да бъде отменена, Саша го зарязала. 

"Нямах никаква представа, че не смята да идва. Говорих с него предната вечер, той каза буквално следното: "Обичам те, нямам търпение да се оженя за теб"", разказва тя.

Тя добавя, че в деня на сватба е била шокирана и вцепенена. "Чувствах се като в транс", признава младата жена. 

Кевин й предложил да се оженят още през декември 2017 г. Оттогава двамата започнали да спестяват за пищната си сватба.

Първият знак преди тържеството, че нещо не е наред, било телефонно обаждане от цветаря, който казал, че няма достатъчно място за подреждане на цветя. След това изникнал проблем и с мястото, където трябвало да се проведе тържеството. "Една от моите шаферки ми каза, че брат й се е обадил на мястото и е поискал адреса, но от там му съобщили, че за днес нямат предвидена сватба", разказва още изоставената булка.

Въпреки това Саша продължила да се подготвя с шестте си шаферки за големия ден. Но когато гостите започнаха да пристигат, тя била информирана, че не е заплатена пълната сума за наема, където трябва да е тържеството.

Няколко седмици след несъстоялата се сватбата Кевин се опитал да се свърже със Саша, но тя нямала намерение да се връща при него и прекъснала всички връзки.

Сега тя се мъчи да се приспособи към живота на самотната жена и въпреки душевната болка, която я разкъсва в момента, не е изгубила надежда, че някой ден ще създаде семейство.

Самият Кевин призна пред репортери, че се е случило нещо лично, което му е попречило да отиде на сватбата си. По думите му, връзката му със Саша може да бъде възстановена, стига тя да го иска.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?