Следвайте ни

Младо момиче продава девствеността си за 2 млн. лв.

viber icon
18-годишно момиче реши да продаде девствеността си, за да купи дом на своите родители. Александра Кефрен има време до февруари, когато ще изгонят майка й и баща й от настоящото им жилище, пише Daily Mail.

Александра, която е от Източна Европа, предлага първия си секс срещу 850 000 паунда, което се равнява на близо 2 милиона български лева. Идеята й хрумнала, след като изгледала филма "Неприлично предложение" - в него героят на Робърт Редфорд предлага Деми Мур 1 милиард паунда, за да прекара нощта с нея.

"Когато бях на 15, гледах един филм по телевизията, в който момиче се продаваше за една вечер. Може би и аз мога да продам девствеността си по този начин. Видях, че много други го правят за по 3,5 милиона паунда, че и повече", сподели красавицата в телевизионно интервю.

Така решава да пусне обявата си в сайт за компаньонки, като в нея описва, че е притисната от краен срок. Парите й трябват, за да не останат родителите й на улицата, а и за да замине да учи в Оксфордския университет./Марица.бг

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?