Следвайте ни

Млада учителка прелъсти 13-годишен! СНИМКИ

viber icon

27-годишна учителка прелъсти свой 13-годишен ученик. Интимните отношения между учителката и ученика стартирали, когато започнали да си изпращат смс-и със сексуално съдържание. Текстовите съобщения, за които съобщи полицията, разкриват как 27-годишната омъжена учителка Британи Замора от Аризона, е примамила своя 13-годишен ученик към секс в уличищна стая и кола, предава Mirror. 

Замора бе арестувана през март тази година, но все още няма окончателна присъда. Тя не се признава за виновна за няколко обвинения в обвинителния акт, включително полов акт с малолетен и злоупотреба с деца. Полицейски документи обаче показват, че учителката е започнала да изпраща текстови съобщения на ученика си, когато не е била на работното си място в училището. Родителите на момчето разбрали какво се случва, когато видели съобщенията и снимките на неговия мобилен телефон. Самата учителка казала на учениците си да ѝ пишат съобщения, докато не е в училище, за да не ѝ бъде скучно.

Момчето е разкрило, че съобщенията между двамата станали "доста интензивни" и не знае как се е стигнало до всичко това. Замора му пращала съобщения като: "О, Боже мой, обичам те", а той ѝ отговарял по подобен начин. В едно от посланията тя пише: "О, мой Боже, ти си така сладък, скъпи. Бих искала да можеш да останеш по до късно с мен ", на което момчето отговорило:" И аз също бих искал да можем да бъдем по-близки, когато пожелаем ".

Освен смс-ите, Замора изпращала на момчето разголени снимки. След едно съобщение, в което момчето ѝ казва, че иска отново да прави секс с нея, Замора му отговорила: "Знам, скъпи. Искам те всеки ден без ограничение във времето "и" Ако можех, бих напуснала и бих правила секс с теб по цял ден ". Родителите на момчето установили, че след направените разкрития, Даниел Замора - съпруг на палавата учителка настоявал те да не сигнализират за случая на полицията. Родителите обаче говорили по телефона с Британи, тя се извинила и им казала, че ще подаде молба за напускане. Според полицейски доклад, когато била попитана защо се стигнало до сексуални отношения, Замора отговорила: "И аз си задавам същия въпрос... Просто се приближихме."


 

 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?