Следвайте ни

Мъж с 121-сантиметрови нокти постави световен рекорд

Жител на американския град Тампа, Флорида бе признат за човека с най-дълги изкуствени нокти в света. Рекордът бе вписан в Книгата на рекордите на Гинес, съобщи Tampa Bay Times.

Екстравагантният хейтър Одилон Озаре успял да изгради 121 см нокти. Всеки нокът е боядисан в сини и лилави цветове. 


Според Озар той е усвоил изкуството за удължаване на нокти под ръководството на опитен наставник, чието име е Шаниква. Работила е в местен салон за нокти, който оттогава е затворен. За да измайстори своите нокти, хейтърът отделил повече от 200 часа.

„След като бях хоспитализиран със сериозна контузия, наречена отлепване на ноктите, лекарите ми казаха, че нокътят никога повече няма да расте на този пръст", споделя Озар.

Той твърди, че нокътът е възстановен с помощта на холистична и алтернативна медицина, рейки, акупунктура, кристали, неоспоринов маз и лепилна мазилка.

Това е вторият рекорд, който постави Озар. През 2018 г. шапка с височина 4,8 метра, направена от него, попадна в Книгата на рекордите на Гинес. Постижение бе признато, след като Озар се разходи с нея повече от 10 метра. Тогава хейтърът все още нямаше фалшиви нокти.В момента Озар работи върху изработката на най-високите токчета в света и колекция от модни фалшиви вежди.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?