71

Митничари откриха контрабанден мед, скрит в резервоар на камион

Камион, пътуващ от Грузия за Турция, бе засечен от митничари като рисков. В багажното отделение откриха съмнителна плътност и го пренасочиха към рентгеновото устройство на граничния пункт. При обстойния обиск бяха иззети 157 кг. контрабанден кестенов мед в 4 варела, укрити в автомобила.

Анадолска агенция

При друга операция екипите на същата митническа служба откриха съмнителна плътност в частите на влекача и ремаркето на друг камион. При извършения оглед в превозното средство е установено, че в страничните отделения на влекача и в 10 варела, скрити в ремаркето, има близо 70 кг. кестенов мед.

 

Отново на митническия пункт Сарп, между Грузия и Турция е открита необичайна концентрация в резервоара за горивото на друго превозно средство, което е трябвало да влезе в Турция. В резултат на разследването са иззети над 90 кг. мед, скрити в резервоара на превозното средство.

Анадолска агенция

Установено е, че контрабандисти са използвали същия метод още два пъти и са били разкрити от екипи на митническите органи, като са установени 212 кг. нелегален мед. 

Анадолска агенция

Като цяло, само този месец, са конфискувани общо 530 кг. кестенов мед, предназначен за внасяне в Турция при нездравословни и неподходящи условия. Започнато е разследване на инцидентите.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Bondewel   het bulgaarse woord "bal" betekent zowel koper als honing.

Bondewel het bulgaarse woord "bal" betekent zowel koper als honing.

15.09.2022 | 14:16

als u in bulgarije op restaurant in de menukaart te lezen krijgt " koper " schrik niet , het is een van de vertalingen vazn "bal" te weten honig

Отговори
0 2

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?