71

Мистерията се заплита: Проговори майката на упоената и изнасилена Биляна в Атина

Запознала се с момче в хотел, а тя не е влюбчива, заяви майката

 

Проговори майката на мистериозно изчезналата българка Биляна Спасова в Атина.

Биляна мистериозно изчезва, след като се обади на майка си и ѝ казва, че е изнасилена и упоена. "Упоиха ме, изнасилиха ме и ми взеха дрехите и парите", били последните й думи. 

Жената пристигнала в Атина на 18 юли, настанила се в хотел на центъра и дни по-късно следите й се губят. Преди да изчезне младата жена е позвънила на майка си в Русе от българско заведение, което се намира в близост до хотела със зов за помощ: "Ела да ме прибереш, упоиха ме и ме изнасилиха! Взеха ми дрехите и парите, нямам нищо".

Майката веднага тръгнала за Атина и в момента е в гръцката столица безсилна да открие дъщеря си.

"Местната полиция е уведомена, задействани са излъчвания по телевизията. Нямам новини. Хората, където се е движила, ми помагаха кой как е видял. Последно е видяна сама, но не е била психически адекватна. Странното е, че се е запознала с някакво момче в хотела и казаха, че е изглеждала щастлива", разказва майката Ани, цитирана от NOVA.

"Трябваше медицински проблем да отстрани, това трябваше да е последното ѝ идване. Не е нито толкова влюбчива, за да хлътне така изведнъж. Момчето, с което е видяна, дори е чужденец, не знам дали е пребивавал в хотела, може би, защото са виждани там", разкрива още майката.

 

"Като ми се обади, предполагам, че е била упоена. Фейсбукът тя го направи с наш роднина, даже той го използва в момента и негов е призивът, ако някой, който я познава, го види, да се свърже с нас", казва още жената.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?