71

Мистерия! Руските служби били в "Крокус" при атаката: Странни съвпадения СНИМКИ

Беларуската опозиционна медия NEXTA направи подробно проучване на публични кадри – видеа и снимки, от атаката

 

Минимум един агент на руските служби е бил в зала "Крокус Сити Хол" по време на терористичния акт в Москва, който отне живота на 139 души (това е официалната информация от страна на руските власти досега) и рани още почти три пъти толкова, по неофициална информация, пише actualno.com.

Беларуската опозиционна медия NEXTA направи подробно проучване на публични кадри – видеа и снимки, от атаката. Съответно, тя локализира трима мъже, за които има основателни подозрения, че са част от руските служби. И тримата са облечени по еднакъв начин – със сини пуловери и дънки, държат се непривично за такава ситуация (много са спокойни и правят определени неща като заснемане на случващото се изключително хладнокръвно).

Дали наистина става въпрос за служители на руските служби, на ФСБ? NEXTA е успяла да определи самоличността на единия от мъжете. Има публична снимка с него – как получава награда за трето място в състезание по канадска борба. Мъжът на тази снимка и един от мъжете в "Крокус Сити Хол" доста си приличат. А спортният център, в който е проведено състезанието, се намира в Сосенско, където е разположена централата на руското външно разузнаване (ГРУ):

"Не може да кажем на 100%, че тези хора са членове на руските специални служби, но не можем да пренебрегнем странностите и несъответствията в тази трагедия, едно от които е появата на въпросните мъже. Мъжете в синьо изглеждат като агенти на специалните служби и дори не се прикриват особено", заключва беларуската медия.

Българската версия

Българският журналист Григор Лилов също смята, че атаката е станала с благословията на ФСБ. На профила си във Facebook той допуска, че нападението може да е свързано със собственика на "Крокус Сити Хол" за назидание заради връзки със САЩ. Според него, синът на собственика на залата е съпруг на дъщерята на азербайджанския президент. Григор Лилов смята, че унищожаването на залата вероятно е предупреждение както към Азербайджан, така и към Армения, които миналата седмица приеха генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг - да не поемат курс на Запад.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
13 коментара
Мъжете в синьо изглеждат като агенти...

Мъжете в синьо изглеждат като агенти...

27.03.2024 | 20:59

Утре ще се постарая да преброя колко мъже в синьо ще видя. Това е чудесна логика. Браво. Най-умното от страната на този "агент" било да тръгне да хваща убийците, след като знаел кои са те. Да не хващат случайни хора сигурно. Хей! Вие думата "логика" виждали ли сте поне в речника щом не си я ползувате?

Отговори
1 4
Сюжет38754

Сюжет38754

27.03.2024 | 19:58

Западната пропаганда надмина себе си, утре може да се окажа, че лично Путин е направил атентата. Няколко платени трола ще напишат коментари с плюсове и минуси, за подкрепа.

Отговори
1 5
Браво бе Магарица

Браво бе Магарица

27.03.2024 | 17:29

Цитирате опозиционни медии и ни мислите за канарчета???

Отговори
4 7
МУН

МУН

27.03.2024 | 17:20

За всичките тъпунгери, които упорито пробутват идиотии около тази трагедия, касапницата е трябвало да стане преди ДВЕ СЕДМИЦИ, по време на изборите, примерно на 8 март. В същата зала е имало ТРИ концелта след 8 март, със страхотна охрана, въоръжена до зъби и терористите, които не са джихадисти, не са посмели да действат, защото веднага ще ги убият. Но сградата е била подготвена и затова те отново са се върнали към нея. На този концерт охранявала наетата частна фирма, която обикновено охранява залата. Те дори не са си взели оръжието, били са с голи ръце. Сега всякакви тъпунгери се опитват да пробутват "подробности", но истината е, че терористите са свързани с ГРУ и СБУ, украинските служби за сигурност и лазузнаване. А Буданов фактически си призна.

Отговори
7 8
А се коментира и друго,

А се коментира и друго,

27.03.2024 | 17:20

Росгвардия, ОМОН се мотат цял час след като четиримата таджики, на които им са платени общо 2500 долара, да си живеят като царе цял живот, вече са избягали.

Отговори
8 1
Има ги кадрите в Ютуб

Има ги кадрите в Ютуб

27.03.2024 | 17:07

Няколко души, едри, с еднакви сини дрехи крещят - Затваряйте вратите. Малко преди касапницата се измъкват. Днес всичко се документита и излиза в Мрежата, хората имат телефони. Дали са от ФСБ и подготвят терена за убийците, или се опитват да защитят зрителите в залата, не е ясно. Но съмненията са показателни, на официалната информация руснаците или не вярват, или се преструват, за да си нямат неприятности.

Отговори
8 2
tyuytu

tyuytu

27.03.2024 | 15:38

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст!!! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- http://gg.gg/xlman

Отговори
0 6
Психо лог

Психо лог

27.03.2024 | 15:19

Такива медии и журналисти като нашия им вярват само дебили. То и просташкия стил , граничат с истерията на Хитлер в последните месеци на фашизма. Препоръчва се лечение в психиатрията за такива!!!

Отговори
19 23
А севте,1999г. Путин взривяваше апартаменти на

А севте,1999г. Путин взривяваше апартаменти на

27.03.2024 | 14:16

Руснаците за да може да оправдае втората чеченска война и да стане президент и затова уби Анна Политковская.Сега пък му трябва повод за всеобща мобилизация.

Отговори
32 12
Чиба бе дьобил

Чиба бе дьобил

27.03.2024 | 17:22

Ай сиктир. Одиси ЕПМ.

Отговори
3 5
платени терористи

платени терористи

27.03.2024 | 14:13

Много плоска пропаганда. Като след взривените газопроводи - Русия сама ги е взривила......Дори да е имало хора от службите в залата, какво са можели да направят срещу тези добре въоръжени и подготвени терористи? Украински официални лица преди две седмици казаха, че Русия я чака "голяма изненада". Това ли беше изненадата?

Отговори
13 32
Коментар

Коментар

27.03.2024 | 17:20

Изненадата е че все още се намират такива дето вярват на руската нацистка пропаганда. Дори и на ти плащат.

Отговори
7 4
ПроповедникЪт ли те

ПроповедникЪт ли те

27.03.2024 | 18:35

светна "Деби"? За колко?

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?