4232

Мистерия! Правила ли си е Дженифър Анистън пластични операции?

Наскоро излезе корицата на People, посветена на 50-годишнината на списанието

За нея участваха най-популярните холивудски звезди: Дрю Баримор, Джон Леджънд , Матю Макконъхи, Рийз Уизенспор, Никол Кидман , Дуейн Джонсън и, разбира се, Дженифър Анистън. Но истината е, че покрай последната обща снимка, изникнаха много въпроси от феновете.

И работата е там, че преди няколко седмици Анистън , в компанията на приятелката си Сандра Бълок, беше забелязана да посещава известна клиника, специализирана в лифтинг и подмладяване, а сега Джен позира за People и изглежда, както пишат феновете, два пъти по-млада.

Припомняме, че през февруари актрисата отпразнува 55-ия си рожден ден. Не знаем дали за тези две седмици наистина е успяла да отиде на процедура за подмладяване, но тук явно са замесени някои трикове.

Феновете са сигурни, че звездата от "Приятели" е решила да се подложи на пластична операция на лицето и това е истинската причина за неестествено младежкия й вид.

Разбира се, мнозинството я подкрепи, но и много от хората упрекнаха Дженифър, че изневерява на себе си и се опитва твърде много да се разкраси. Други пък не изключват, че всичко е свързано с храненето и спорта. За това колко тренира актрисата вече се носят легенди.

От друга страна, както пишат някои от публиката, не трябва да бъдете твърде драматични. Според тях Анистън изглежда на 55 или дори повече (с което бихме поспорили), цитира Vesti.bg.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?