4232

Мистериозна трагедия! Откриха мъртъв съпруга на евродепутатка ВИДЕО

Не е забелязан нито един потенциално заподозрян за убийството на Анджело

 

Съпругът на евродепутата Франческа Донато, Анджело Онорато, беше намерен мъртъв в колата си в Палермо. Инцидентът е квалифициран от полицията като мистериозен.

Разследващите разполагат с видеозаписи от камери за наблюдение, но проблемът е да "подредят пъзела" дали мъжът е починал от естествена смърт, или се е самоубил.

Както се вижда от записите от камерите за наблюдение, които не са ясни, тъй като колата е била паркирана в мъртва зона, не е забелязан нито един потенциално заподозрян за убийството на Анджело.

Джипът, който е бил паркиран на слабо натоварен участък от пътя, е бил в мъртвата зона на две камери за наблюдение.

Кадрите показват, че нито едно превозно средство не е спряло близо до Range Rover-а на Анджело и че всички превозни средства, които са записани да минават в тази посока, са били извън момента на мистериозната смърт.

Единственият вариант е нападателят да се измъкне, като се е качил на двуметрова стена, граничеща с магистралата, и така да избегне заснемането, уточнява "Труд".

Прокуратурата назначи аутопсия за изясняване на причините за смъртта на мъжа, за който по последни данни се предполага, че се е задушил.

Според италианските медии е изтекла информация къде е бил Онорато в деня на смъртта си - имал е бизнес среща с мъж в Палермо. Освен това медиите съобщават, че той е имал спорове с някои длъжници.

Разследващите изслушаха евродепутата и дъщеря й Каролина, които откриха безжизненото тяло на мъжа. Анджело бил на път за обяд и когато жена му и дъщеря му се опитали да се свържат с него неуспешно. Те проследили телефона му и го намерили на странно място в колата с поставен колан и вратовръзка на врата.

Според лекар по съдебна медицина смъртта е настъпила в резултат на задушаване, но все още не е ясно дали става въпрос за убийство или самоубийство.

Според Франческа Донато съпругът й "никога не би се самоубил". 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?