Следвайте ни

Мистериозен съд бе открит край бреговете на Антарктида ВИДЕО

viber icon

Потребител на Google Earth откри сред изображенията "вледенен кораб", намиращ се недалеч от брега на Антарктида, съобщават световни издания. Новината за откриването му е публикувана от собственика на YouTube канала MrMBB333.

Потребителят заявил, че е открил кораб, покрит с лед, дълъг 122 метра. Съдът се намира на около 160 километра от брега на Антарктида. Ледената находка на MrMBB333 на картите наистина наподобява огромен кораб. Потребителят е сигурен, че някои детайли, както и някои симетрични елементи, не могат да бъдат обикновена случайност или игра на въображението. Ако човек не се вгледа, то може да предположи, че това е огромен айсберг, но ако се разгледа находката по-подробно, тогава може реално да се допусне, че това е истински кораб, който е построен специално.

Потребителите в коментарите под видеото продължават да спорят откъде може да дойде такъв голям кораб в Антарктида. Един фен на теориите на конспирацията предполага, че корабът е построен преди няколко години, за да спаси богати хора в случай на края на света. Други са по склонни да се съгласят с версията за корабокрушение. Някои пък смятат, че видео блогърът е успял да намери тайнствения Ноев ковчег. Също така много разпространената версия е, че корабът има някакво пряко отношение към тайна нацистка военна база.

В момента няма официална информация какво всъщност представлява находката. За да може да бъде вдигнат от леда и транспортиран за по-нататъшно проучване, ще са необходими много ресурси, но засега никой не се наема със задачата.


 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?