Следвайте ни

Милионер самотник на 41 си търси съпруга! Има само едно условие

viber icon

„Много самотен“ мултимилионер си търси „подходяща кандидатка“ за брак и създаване на семейство, след като години наред се е фокусирал основно върху натрупването на състоянието си. 41-годишният Анди Скот от Портсмът, чието богатство се оценява на 25 млн. паунда (29.9 млн. долара), иска да намери „специален човек”, който е свободен да прекарва летата в плаване из Средиземно море, а зимите на ски в Алпите, пише БЛИЦ.

Бизнесменът, който е основател, собственик и председател на базираната в Лондон инвестиционна компания REL Capital, твърди, че преди това е бил „женен за това да успява“, но сега иска да се запознае със земна, „красива“ жена, с която да прекара живота си.

Анди иска да намери жена, която също е успяла и богата, защото равнопоставеността във връзката е важна за него.

„Намирането на равнопоставен партньор става по-трудно, когато започнеш да се справяш добре в живота“, казва Анди, описвайки проблемите, с които се е сблъсквал, когато става въпрос за запознанството с „точния човек“.

„Групата ви от подходящи кандидатки бързо намалява и намирането на човек, който е финансово независим дотолкова, че да може с кратко предизвестие да излезе да плава с яхта или да прекарва лятото в Южна Франция, е трудно.“

„Не искам да подкрепям финансово някого още от началото на връзката ни, така че да спре да работи, което очевидно променя фундаменталната динамика в отношенията и равнопоставеността във всяко партньорство и то не към по-добро“, добавя той пред DailyMail.

Последната приятелка на Анди беше Лиз Маккларнън от поп групата Atomic Kitten. Двамата се запознават на сватба през 2016 г., но връзката им се разпада две години по-късно, защото 38-годишната Лиз не обичала да лети със самолет.

„Все още сме добри приятели и тя е страхотно момиче, но аз обичам да поемам рискове и да се впускам в приключения.“

Анди успява да натрупа първия си милион до 26-ата си година, но губи всичко по време на финансовата криза, когато е на 30 г.

Той прекарва последното десетилетие във възстановяването на бизнеса си и не е имал време да се концентрира върху любовта.

„Бяха лоши времена, а аз трябваше да възстановя бизнеса си през последните няколко години“, казва той.

Анди притежава всичко, което някога е искал, в това число автомобил Rolls Royce, луксозни имоти в Лондон и Южна Франция, яхта и моторница и дори пилотира частния си самолет из Европа.

Но едва след като наскоро започва да посещава сесии по хипнотерапия, той осъзнава, че „на никого не му пука кой е най-богатият човек в гробищата“.

“Посещавам сесии по хипнотерапия и осъзнах, че остарявам”, казва той. „Наистина искам да има семейство и не ми се иска да стане прекалено късно. Трудно е да се намери някой, който отговаря на всички изисквания.

Анди признава, че вероятно ще намери истинското щастие, единствено ако прекара останалата част от живота си със своята сродна душа.

„Да си предприемач е много самотно и ако нямаш някого, с когото да споделяш своите успехи и провали, по-добре да си зададеш въпроса към какво се стремиш и защо го правиш“, добавя той.

“Така че желанието у нас, което ни кара да се стремим към успеха, може в крайна сметка да ни направи нещастни, ако не успеем да намерим удовлетворение във всички аспекти на живота.“

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?