71

Медведев: Зеленски ще свърши по същия начин като Хитлер

Заместник-председателят на руския Съвет за сигурност Дмитрий Медведев изрази мнение в канала си в Telegram, че украинският президент Владимир Зеленски може да свърши като Адолф Хитлер. Фюрерът на нацистка Германия се застрелва на 30 април 1945 година в обкръжения от съветските войски Берлин.

„Създанието в зелено пожела смърт на всички в Кремъл. При това не от неговите ръце. Но един наркоман в Киев просто има шанс да изчезне от собствените си ръце. Побърквай се и извършвайки страхливо самоубийство. Като Хитлер, поглъщащ кучешка отрова“, написа бившият руски президент и премиер, който явно бърка смъртта на фюрера с тази на неговата съпруга Ева Браун, която поглъща отрова.

В поста си Медведев не назова украинския президент, но думите му явно са коментар на предишно изявление на Зеленски за руските политици.

По-рано Медведев призова извършителите на покушението срещу писателя Захар Прилепин да знаят "едно просто нещо - дори с осъдените на доживотен затвор (при мораториум върху смъртното наказание) понякога се случват инциденти и нещастни случаи", отбелязвайки, че такива „злополуки“ имат „голяма образователна стойност“ .

Приеманият в началото на политическата си кариера като либерал Медведев в момента е първи "ястреб" сред обкръжението на Путин. От началото на войната в Украйна той периодично прави бомбастични изказвания, предлагайки ядрен удар и пълно изтриване от земята на враговете на Русия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Българин

Българин

13.05.2023 | 00:45

Точното сравнение на два индивида , и двамата актьори артисти, и двамата зависими от наркотици , и двамата нацисти.

Отговори
0 0
тикви умни и красиви шорошоядски

тикви умни и красиви шорошоядски

12.05.2023 | 21:18

Медведев се бил объркал, Хитлер си взима доза отрова и се гръмва за по-сигурно!

Отговори
1 0
Коментар

Коментар

12.05.2023 | 19:26

Медведев има право на личното си мнение но в същото време целия свят вижда какво прави Русия.

Отговори
3 2
ГЮРО

ГЮРО

12.05.2023 | 20:29

Какво прави Русия? Бие наркоманчето и неговите бандеронацисти и азовци. Защитава ДНР и ЛНР и осигури сухопътна връзка с Крим. Време е да бъде освободена от бандеронацистите Одеса и Николаев и да бъде затворена връзката с Черно море. Ама цялата бивша Хитлеристка коалиция сега подкрепя новоизпечения Укрорайх. Укрорайхът е изцяло на външна издръжка. Спрат ли я недобитите фашаги, Укрорайхът ще капитулира за по-малко от седмица. Това го каза дъртото дипломатическо чучело Борел, това им го каза и Бай Гън и Тръмп. Русия си защитава интересите, но го прави прекалено стеснително. За тия дебели нацистки кратуни трябва по-як кютек. Имам предвид преди всичко западните гаванки.

Отговори
2 4
Медвед, медведче

Медвед, медведче

12.05.2023 | 21:06

Внимавай с водката !

Отговори
2 2

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?