71

Медведев за войната с НАТО: Няма да имаме избор – ще дойде Апокалипсисът

Бившият руски президент Дмитрий Медведев, който в момента е заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия коментира зачестилите в последно време твърдения в страни от НАТО, че "трябва да сме готови за война с Русия". Той заяви, че такава война няма да се води в окопи с танкове, артилерия и т.н., а с крилати ракети със специални бойни глави, пише dir.bg.

Ето какво написа Медведев в Telegram:

"Сунак, Шолц, Макрон, норвежки, финландски, полски и други шефове на НАТО продължават да твърдят, че "трябва да сме готови за война с Русия.

И въпреки че Русия неведнъж е заявявала, че няма планове за конфликт с държавите от НАТО и ЕС, изключително опасното говорене по тази тема продължава. Причините за това са очевидни. Необходимо е да се отвлече вниманието на избирателите, за да се оправдаят многомилиардните разходи за омръзналата бандеровска "Украйна". В края на краищата огромните пари се харчат не за решаване на социалните проблеми в тези страни, а за война в една чужда за данъкоплатците умираща страна, чието население се е разпръснало из Европа и тероризира местните жители. Ето защо всеки ден лидерите на тези държави казват: трябва да се готвим за война с Русия и да продължим да помагаме на Украйна, а следователно - трябва да произвеждаме повече танкове, снаряди, безпилотни самолети и други оръжия.

Но всички европейски лидери цинично лъжат своите граждани. Ако, не дай си Боже, такава война се случи, тя няма да следва сценария на СВО. Тя няма да се води в окопи с артилерия, бронирани машини, дронове и средства за радиоелектронна борба.

НАТО е огромен военен блок, населението на страните от Алианса е почти 1 милиард души, а общият им военен бюджет може да достигне един и половина трилиона долара.

Ето защо, като се има предвид несъпоставимостта на военния ни потенциал, ние просто няма да имаме избор. Отговорът ще бъде асиметричен. Балистичните и крилатите ракети със специални бойни глави ще бъдат използвани за защита на териториалната цялост на страната ни. Това се основава на нашите доктринални военни документи и е добре известно на всички. И това е прословутият Апокалипсис. Краят на всичко.

Ето защо западните политици трябва да кажат на избирателите си горчивата истина, а не да ги държат като безмозъчни идиоти. Да им обяснят какво наистина ще се случи, а не да повтарят фалшивата мантра за готовност за война с Русия".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
21 коментара
ХУН и сценария на Сахаров за унищожение на американските трудещи се

ХУН и сценария на Сахаров за унищожение на американските трудещи се

08.02.2024 | 10:47

Сахаров сам разказа навремето, как представя пред Генералния щаб идеята си за Цар Бомба с мощност 100 мегатона, качена на търговски кораб, който коварно да акостира в Ню Йорк и екипажът да взриви бомбата. Членовете на Генералния щаб, самите те ветерани от Великата отечествена, се отвратили от идеята му.

Отговори
3 0
Хм...

Хм...

08.02.2024 | 10:43

избора ти е в лудницата...

Отговори
0 3
Хм…

Хм…

08.02.2024 | 10:39

Нямаме избор значи. Налага се да унищожим живота на Земята. В една нормална страна никой не би го изтърпял тоя, нито щяха да му публикуват налудничавите изказвания, нито да го търпят на поста му. А дори не е ясно, дали е полудял или се опитва да се подмаже на Господаря.

Отговори
3 0
Шopи

Шopи

08.02.2024 | 10:26

кой ти го натопoри ?

Отговори
0 2
Шopи

Шopи

08.02.2024 | 10:25

пак започна с глупости и фантазии от лудницата. Хайде вземи успокоителните и се усмири малоумнико !

Отговори
0 3
Само да попитам

Само да попитам

08.02.2024 | 08:17

Toварищ Медведь, а какво ще стане с имението за 80 000 000 евро в Геленджик след Апокалипсиса? На кого ще го оставите?

Отговори
8 3
пътник

пътник

08.02.2024 | 07:48

Да се чудиш как е възможно такова израждане на човешкото и съзнанието му.Но в Русия това е ставало от векове.Още Достоевски писа,разсъждавайки за социалистите,:"Руският бог капитулира пред кръчмата.Пиянстват майките,пиянстват и децата..."/"Бесове"/.

Отговори
7 3
Минаха години...

Минаха години...

08.02.2024 | 07:27

Помните ли този заедно с предния двойник на Путин (онзи по-слабия) как го играеха трезвеници в началото да се харесат на мужиците и тьотките? Медведев се лигавеше с някакви сокове, минерална вода и полубезалкохолна бира. После надмина и одеколонните алкохолици и не спира с пиянските халюцинации.

Отговори
9 4
дайте да дадем

дайте да дадем

08.02.2024 | 06:33

И Тагарев, и Тагарев.....виден български евроатлантик, одобрен и поставен....от

Отговори
8 10
русофоб

русофоб

08.02.2024 | 06:02

Тая руска pradnia пак се размириса зловредно,сякаш не те,а други са агресорите.Всичко им е сбъркато на тия.Какъв тенеке суратлък,каква дебелащина.Оная Митрофановица-Каулбарсовица е същата по дух и манталитет

Отговори
11 13
???

???

08.02.2024 | 09:15

Ти си с промит мозък и не осъзнаваш дори кой е истинският агресор - ФАЩ, които дължат трилиони долари на света и понеже един ден хората ще си ги поискат, а те няма как да ги върнат и създават само войни, за да може да продават оръжието си. Имам познати американци, които се изселиха от ФАЩ, защото и те виждат това което ти говоря и не искат да се връщат вече в Хамерика! Но на есен когато Тръмп се върне дано вече не е късно да се спаси света. Ако не знаеш да ти кажа, че стане ли война първите бомби ще падат при нас, а не във ФАЩ или Англия. А нашите политици ще се крият, но ние с теб няма как да се крием.

Отговори
2 3
Видите ли думи

Видите ли думи

08.02.2024 | 10:42

като “ФАЩ”, пиндоси, кравари, значи имате срещу себе си руски трол.

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?