49

Медведев разкри как ще действа Русия с ядреното оръжие при реална заплаха

Москва в случай на възникване на реална заплаха ще действа в съответствие със своята ядрена доктрина и това е единственото, което сега сдържа нейните врагове. Това заяви бившият руски президент и премиер Дмитрий Медведев, който е настоящ заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската Федерация, предаде ТАСС.

 В статия в руското издание "Российская газета" Медведев заяви: "Единственото, което сега спира нашите врагове - това е схващането, че Русия ще се ръководи от основите на държавната политика на Руската федерация в областта на ядреното сдържане. И в случай, че възникне реална заплаха, ще действа съгласно нея", каза Медведев.

Според него бедата е в това, че в такъв случай никой впоследствие няма да разбере дали е бил ответно-насрещен удар или превантивен удар.

Според него това плаши "западните благодетели, които дълго време са създавали на украинската политическа сбирщина илюзията, че е неуязвима и безнаказана в замяна на пълно послушание". Ето защо според него западният свят балансира между желанието да уязви, обиди, разчлени и максимално да унищожи Русия от една страна и желанието да избегне ядрен апокалипсис.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Оня ден коня

Оня ден коня

26.12.2022 | 00:41

Човек който в стая със земляни държи граната и се пъчи че ще я дръпне пръв...Кой ще опаткаш, нали сл.5м.ще си светнал.Ще мреш заедно с врага,но си герой ...Как няма хуманоиди да оправят силозите..

Отговори
5 3
питащ

питащ

25.12.2022 | 23:07

дребният миризливец още не е разбрал откъде ще му се стовари!

Отговори
9 9
Да бе безроден

Да бе безроден

25.12.2022 | 23:13

Ганьо! Преклонил глави а и протегна шепа !

Отговори
2 6
Биби

Биби

25.12.2022 | 23:59

"... дребния ЗЕЛЕН миризливец" - не се разбира гледната ви точка, докато сега става ясно .

Отговори
5 7

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?