2374

Медведев отвърна на Фон дер Лайен: "Мазохистите от Брюксел" искат Русия да фалира

Бившият руски президент Дмитрий Медведев предупреди Европа, че може сама да си създаде икономически проблеми вследствие на затрудненията, които създава на Русия, предаде БТА.

"Фалит на Русия може да доведе до фалит на Европа", каза Медведев, който понастоящем е заместник-председател на Съвета за национална сигурност на Руската федерация.

Медведев обвини председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, че иска да докара Русия до банкрут и описа нейните действия като "тайни намерения на мазохистите от Брюксел".

Относно строгите санкции на Запада срещу Медевев каза, че те могат да доведат до хиперинфлация в Евроепейския съюз, за което "вече няма да могат да бъдат обвинявани злите руснаци".

Той предположи още, че Европа може да изпита недостиг на основни храни и че украинските бежанци ще предизвикат "вълна от насилствена престъпност" в европейските държави.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Филибелия

Филибелия

03.05.2022 | 13:30

Никой не ви закачаше докато джуджето-началник не нападна мирна държава.

Отговори
1 1
Атлантически съвет БЪЛГАРИЯ

Атлантически съвет БЪЛГАРИЯ

18.04.2022 | 08:38

Атлантическия съвет на България публикува призив към политиците и управляващите незабавно да помогнат с оръжие на Украйна. Реакцията им е провокирана от вчерашното интервю на бившия украински президент Петро Порошенко, който отново настоя страната му да получи оръжие, за да не се води войната на българска територия. Ето и пълния текст на призива: Изтребители, танкове, противовъздушна отбрана, противотанкови ракети, минохвъргачки, гаубици и бронетранспортьори. Изпразнете пълните складове със съветско оръжие. На Украйна и трябва оръжие сега! Макар и старо, то ще и помогне, защото знаят как да го използват. Тяхното беше същото като нашето. Спрете да лъжете, че на България то и е нужно за отбрана. България отвсякъде граничи със съседи - членове на НАТО, с изключение на Сърбия. Единственият враг на България е Русия. Но тя няма да посмее да ни нападне, докато сме член на НАТО и на територията ни има съюзнически войски. Затова пращайте оръжието веднага! Така както направиха Полша, Чехия, Словакия, Румъния и балтийските държави. Да помогнем на Украйна да победи в тази война, за да не води Русия война на наша територия. Политици, глухи ли сте, слепи ли сте? Или сте се продали на Путин и предадохте Отечеството? Всичко скрито явно ще стане някой ден. И всеки от вас ще получи онова което заслужава. Всеки от вас, днешни политици, ще бъде съден според делата си. От Съда на историята със сигурност. Украинският народ днес брани и България, а вие, български политици, сте най-големия позор за България. Бъдещите поколения няма да ви простят! Без бой предавате България на фашистка роZZия... И стотици бойни машини от съветско време, които са в складовете на Българската армия. Скоро всичките трябва да отидат за скрап. Не само защото са морално остарели, но и защото НИКОГА повече няма да бъдат ремонтирани от фашистка роZZия, както и няма да има резервни части за тях. И в двора на Музея на армията няма място за тях и ще отидат в пещите на стоманодобивния завод в Перник. А на Украйна са нужни сега.

Отговори
6 4
Искаме!

Искаме!

18.04.2022 | 09:08

Искаме да помогнем с живо сила на Украйна! Всички евроатлантици - веднага в Украйна, на фронта! Тяхната безкрайна смелост не трябва да линее в подписки и комфортни кабинети! Веднага на фронта да отиват тези български юнаци!

Отговори
7 4
соросоядски циции

соросоядски циции

18.04.2022 | 13:45

На Грънча от ПОТ ТВ няма, кой да му купи хапчета на Украйна щели да помогнат!

Отговори
3 4
ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ!

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ!

18.04.2022 | 08:01

"москва" потъна, кремъл фалира, ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

Отговори
5 5
ГЕНОЦИДЪТ В БУЧА

ГЕНОЦИДЪТ В БУЧА

18.04.2022 | 06:21

Садистите от кремъл се сетили да дават определения за "мазохизъм"!

Отговори
7 8
Да си умствено ограничен,

Да си умствено ограничен,

18.04.2022 | 06:57

Днес е уважавано "качество"!

Отговори
5 2

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?