Следвайте ни

Майката хвърли децата си от третия етаж, за да ги спаси от пожар ВИДЕО/СНИМКИ

viber icon

Майка и 4 деца останаха заклещени в апартамент на третия етаж в пламнала сграда, след като пожар избухна от електрическото табло на входа. Драмата се разигра около 15 часа днес в 5-етажен блок в квартал Есенлер в Истанбул.

Тъй като вратите били затворени, кълба черен дим останали в стълбището на сградата. Когато жената отворила входната врата на апартамента си, за да види какво става, пушекът бързо нахлул в жилището. Майката панически се спуснала да спасява четирите си деца.

Пред кооперацията се събраха десетки комшии и минувачи и опънаха одеяло, върху което паникьосаната жена хвърли четирите си деца. След това на място пристигнаха противопожарни екипи, които овладяха огъня и спасиха и жената.

На място бяха изпратени много пожарникари, и линейки, включително от околните квартали.  Докато екипите се намесиха в пожара, те спасиха останалите хора в горните етажи на сградата.

Огънят бе потушен за кратко време. Малчуганите, хвърлени от прозореца, оцеляха.

Майката и децата й са хоспитализирани с обгазяване. Няма риск за живота им.

Михаел Гушев

Михаел Гушев

Кореспондент на "Марица" в Турция

Михаел Гушев е завършил ЕГ "Г. Кирков" в Пловдив с френски език и ПУ "П. Хилендарски" със специалност "Математика и информатика". Работил е във в. "Глас", а от 1995 г. работи във в. "Марица". От 2001 г. е кореспондент на вестника в Турция. Владее перфектно френски, английски, турски и руски език.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?