1553

Матю Пери убит? Арестуваха прочута вдовица

Убит ли е Матю Пери? Полицията в САЩ задържа и разпита известна жена във връзка със смъртта на Матю Пери, съобщава In Touch Weekly.

Според източници на изданието разпитаната звезда била близка приятелка на актьора. Те се запознават, докато се лекуват от наркотична зависимост. Името на знаменитостта все още не е разкрито. Известно е само, че тя стана известна благодарение на първия си брак.

Американските потребители на социалните мрежи предполагат, че става дума за Кортни Лав, която мнозина все още обвиняват за смъртта на бившия й съпруг, музиканта Кърт Кобейн. Според полицията заподозреният е бил с Пери по времето, когато му е станало лошо. При обиска са иззети телефонът и лаптопът на жената. Самата тя отрича да е замесена в смъртта на звездата и твърди, че не би навредила на приятеля си с наркотици.

„Тя беше в пълен шок и нямаше представа за какво е заповедта за обиск. Жената наела адвокати и няколко пъти се срещала със служители на реда. Заподозреният мълчи за ситуацията, но следователите трябва да са знаели нещо, ако са получили заповед“, казва източник пред In Touch Weekly.

Припомняме, че Матю Пери почина през октомври миналата година на 54-годишна възраст. Тялото му е намерено в джакузи в дома му в Лос Анджелис. Криминалисти са открили в кръвта значителна доза забранено вещество кетамин, което е причинило сърдечен арест. Актьорът дълги години се бореше с наркоманията, но според негови приятели рядко можеше да остане „чист“ за дълго. Матю Пери спечели световна слава с ролята си на Чандлър Бинг в култовия сериал „Приятели“.

По-рано медиите съобщиха, че няколко американски отдела незабавно разследват обстоятелствата около смъртта на актьора. На първо място, следователите се опитват да разберат кой е снабдил Пери с кетамин и защо. В дома му не са открити незаконни вещества. Полицията смята, че „интересно лице“ може умишлено да е дало на Матю смъртоносна доза от лекарството.

В мемоарите си Матю Пери разказва, че по едно време е бил подложен на терапия, използваща синтетична форма на кетамин, която се използва, наред с други неща, за анестезия. В САЩ може да се предписва при остра болка и депресия.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?