3906

Мъск завел тайно дело срещу Граймс

Илон Мъск тайно е завел дело срещу бившата си приятелка, певицата Граймс, за разрешаване на родителските права на трите им деца. Това показват наскоро публикувани съдебни документи. Това се случва малко преди самата тя да се захване да съди бизнесмена Мъск., пише tialoto.bg.

В петиция, която той е подал в Тексас, Илон изисква да стане законен родител на синовете X Æ A-Xii и Tau Techno Mechanicus, както и на дъщерята Ex Dark Sideel.

Магнатът твърди, че е имал „виртуална грижа и контрол върху всяко дете от момента на раждането“, отбелязвайки по-специално, че грижите се извършват в Тексас, където той е пребивавал шест месеца.

Илон обвинява Граймс, чието истинско име е Клеър Буше, в „опит за заобикаляне на юрисдикцията“ на съда в Тексас. Съвсем наскоро тя се обяви за нерезидент на държавата, за да забави процеса.

Илон добавя, че иска да сключи писмен договор с певицата. Ако обаче Граймс не се съгласи на споразумение, Мъск възнамерява да стигне докрай и да поиска официална съдебна заповед.

Освен трите деца от Граймс и близнаците от Шивон, Илон Мъск има още шестима наследници от бившата си съпруга Жустин Мъск.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?