Следвайте ни

Мария Бакалова: Звучеше нахално да съм до Глен Клоуз и Аманда Сейфрид

viber icon

Звучеше ми нахално да бъда спомената редом до имената на Оливия Колман, Глен Клоуз, Аманда Сейфрид или Юн Юх-джунг, която е невероятна корейска актриса с 50-години опит. Гледала съм нейни филми и е блестяща. Струваше ми се невъзможно дори да се надявам, че може да бъда реален претендент за "Оскар". Това призна пред 24 часа актрисата Мария Бакалов, след като стана ясно, че е номинирана за престижната награда в категория "Поддържаща роля".

Със Саша си разменихме няколко съобщения. През целия ден бях на терен, снимайки новия филм на Джъд Апатоу The Bubble ("Балонът"). Сутринта той ме попита: "Сигурна ли си, че не искаш да гледаш церемонията по Оскарите? Искаш ли да се отделиш сама? Искаш ли да не бъдеш на терен? Искаш ли да го гледаме заедно?". Аз му отговорих: "Не, не искам по никакъв начин да се разсейвам", разказа Бакалова.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Anatema

Anatema

16.03.2021 | 19:57

Poredniyat p.artsal za holivudskite e.vreyskite ostareli p.ezeventsi!

Отговори
2 0
С кой полегна Маро

С кой полегна Маро

16.03.2021 | 13:03

Лошо няма да има българско име в Холивуд. Лошото е,когато името е напъхано в откровен политически сценарий.

Отговори
1 0
до ДАВАЙ МАРИЯ

до ДАВАЙ МАРИЯ

16.03.2021 | 12:16

Разбира се ,че едвам преглъщам срама,че тази пишман актриса бе класирана за 50 класации до сега и не спечели нито една.

Отговори
3 4
Бай Кольо

Бай Кольо

16.03.2021 | 12:13

Мария не се притеснявай,защото твоето име го използват само за пълнеж в класациите.

Отговори
2 2
jjj

jjj

16.03.2021 | 12:10

Абе, много насериозно се взе това девойче!! - То да беше някоя хубава роля, а то псувни и шантаж - но за българка , става!! Само да не и пораснат ушите много!

Отговори
5 4
УСПЕХ МАРИЯ

УСПЕХ МАРИЯ

16.03.2021 | 11:30

УНИКАЛНО Е ЧЕ СИ ТАМ....НЯКОЙ ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ ЕДВА ПРЕГЛЪЩА СРАМА ОТ ИЗКАКАНИЗАНИТЕ СИ ГЛУПОСТИ...КОПРИНКА ЗЕЛЕНКОВА МОЖЕ ДА ТЪРСИ СПЕШНА ПОМОЩ В ПСИХИАТРИЯТА...ТОЛКОВА ДА СИ ЗЛЕ С ОРИЕНТАЦИЯТА...КОПРИНА ЛИ СИ ПАМУК ЛИ СИ АМА СЕ О.СРА ПО НАШЕНСКИ... МАРИЯ ГОЛЯМА СИ ЩЕ СТИГНЕШ ДАЛЕЧЕ....БЪДИ ЗДРАВА ...МАЛКО СА ХОРАТА КОИТО ЕДВА ДИШАТ ОТ ЗЛОБА НО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ТЕ ПОДКРЕПЯ.....ОБИЧАМЕ ТЕ ...РАБОТИ И ТВОРИ...ПЪТЯ Е ТВОЙ....НЕ Е АСФАЛТИРАНО ОТ БОЙКО И ХУБАВО ЩОТО НЕГОВИТЕ ПЪТИЩА СЕ РАЗВАЛЯТ ПРИ ПЪРВИЯ ДЪЖ.... БЪДИ УСПЕШНА И НАХАКАНА БЪЛГАРКА...ИМАМЕ МЯСТО НА ВСЯКО ЕДНО КЪТЧЕ ОТ ПЛАНЕТАТА...МНОГО СМЕ ТАЛАНТЛИВИ СМЕ ЩЕ ПОБЕДИМ ЗЛОБАТА И ПРОСТОТИЯТА....

Отговори
4 5
jjj

jjj

16.03.2021 | 14:22

О, да - на псувните нямаме грешка!!

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?