1939

Малко момиченце "възкръсна" в ковчега на погребението си

В мексиканския щат Сан Луис Потоси тригодишно момиченце, което преди това беше обявено за мъртво, дойде на себе си на собственото си погребение, съобщи Daily Mirror, цитиран от БГНЕС.

Мери Джейн Мендоса, майката на починалата Камила Роксана Мартинес, каза, че на 16 август, момичето е започнало да повръща и е вдигнало температура. Уплашена за здравето на дъщеря си, жената я завела на преглед при педиатър. Лекарят насочил пациентката към общинската болница, където бе установена дехидратация. Според Мендоса на детето бил предписан парацетамол и то било пуснато. Но у дома състоянието на момичето отново се влошило и родителите му пак отишли в болница. Камила прекарала там час, след което лекарите констатирали смъртта ѝ. Погребението било насрочено за следващия ден.


В деня на погребението Мендоса забелязала, че стъклото, което покривало ковчега на дъщеря ѝ, било замъглено около устата и носа ѝ. Жената помислила, че дъщеря ѝ е жива, но била разубедена да отвори капака на ковчега и приписала видяното на халюцинации, възникнали поради силен стрес. Но тогава свекървата на Мендоса забелязала, че очите на внучката ѝ се движат, след което тя била откарана в болницата с линейка, където лекарите безуспешно се опитали да съживят момичето и отново я обявили за мъртва – този път от мозъчен оток.

Сега семейството на Камила е завело дело срещу здравните специалисти, които са я обявили за мъртва по-рано. Съобщава се, че главният прокурор на Сан Луис Потоси е започнал разследване, след като Мери Джейн Мендоса заявила, че не иска „това да се случи отново“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Западняк

Западняк

29.08.2022 | 04:15

Момичето не е възкръснало а е жертва на некадърни лекари. Глупостите на Марица нямат край!

Отговори
0 3

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?