Следвайте ни

Македонски журналист: Още сме в дилема дали Слави се шегуваше за астронавтите

viber icon

Още сме в дилема дали Слави Трифонов се шегува за македонския астронавт. Това коментира пред bTV телевизионният журналист Иван Кузмановски от Скопие.

Според него в съседната ни държава се чудят дали Трифонов подготвя ново шоу или все пак ще бъде лидер на една европейска държава. "Вероятно нашите внуци ще трябва да направят нова комисия, която да реши кой пръв е стъпил в Космоса - дали вашите астронавти или нашите", коментира на шега Кузмановски.

 По думите му официалната власт в Северна Македония все още се въздържа от политически коментари за изборите у нас. "Все още няма официални реакции, тъй като няма формирани институции в България. Зоран Заев също чака да се сформира кабинет, за да могат да продължат преговорите", коментира Кузмановски.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Еми като говорите Български па мислите Съромански кък да разберете

Еми като говорите Български па мислите Съромански кък да разберете

14.07.2021 | 21:23

Ниееее бе ниорентирана сбирщино Тънък намек че един по един във вид на астронавти или другояче казано космонавти шъ ви прати на майната ви без право на завръщане Което си е много добра идея и подкрепям Та да се освободи тази Българска територия от Сърбомански мекерета

Отговори
1 0
Луно, луно земльо македонска

Луно, луно земльо македонска

14.07.2021 | 20:26

Вие първо си отговорете на въпроса какви сте! Сърби, шиптри, власи, гагаузи, българи... или сте някакъв не идентифициран род, който говори развален български! Всички знаят, че сте българи, които се сърбеят! Дажи азбуката Ви е българска но е нсписана на сръбска пишеща машина!

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?