Следвайте ни

Мъж се среща с 35 жени заради подаръците, арестуваха го

viber icon

Виден последовател на героя на Тошко Колев в "Опасен чар". Японец е арестуван, след като се съобщава, че се е срещал с повече от 35 жени едновременно.

Такаши Миягава, работещ на непълно работно време, е разследван за предполагаема измама на десетки жени, като се преструвал, че е сериозен с всяка от връзките и е получил подаръци на стойност стотици евро от тях.

Очевидно е бил хванат, когато жените са обединили сили, за да създадат асоциация на жертвите, след като са открили мащабната му „изневяра” и са го докладвали в полицията, твърдят местните медии.

Сред твърденията е, че той е дал на всяка жена различна дата на рождения си ден, осигурявайки си постоянен поток от подаръци през цялата година.

Съобщава се, че една 47-годишна жена смята, че рожденият му ден е на 22 февруари, друга 40-годишна е била уведомена, че е юли, докато друга 35-годишна вярва, че рожденият му ден е през април.

Общо се твърди, че той е получил подаръци на стойност около 100 000 йени (около 700 евро) от жените, включително костюм за малко над 200 евро.

Предполага се, че Миягава от региона Кансай е започнал да се запознава, докато е работил за маркетингова компания, продаваща продукти за душ.

Той е обвинен, че е „запленил” чрез работата си най-малко 35 самотни жени, като се твърди, че се преструвал пред всяка, че връзката е сериозна и казвал, че иска да прекара живота си с тях.

Информация на MBS News включва снимки, които очевидно показват Миягава с жени на различни места, като парк и ресторант.

Съобщава се, че полицията разследва, за да установи дали други жени са попаднали в капана на любовчията.

Историята предизвика смесени отговори онлайн, като един читател коментира, че „Той е ужасен човек, но завиждам на уменията му за разпределянена на времето“, според SoraNews24.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?