46
Следвайте ни

Мъж се самоуби, след като разбра по телевизията, че жена му изневерява

viber icon

Турчин, който разбра в живо предаване по телевизията, че съпругата му е изневерявала, се самоуби в дома си в егейската провинция Ушак.

Серкан Къяк, баща на едно дете, се появи в турска телевизионна програма, която разследва семейни драми, след като не успя да се свърже със съпругата си Зехра.

По време на телевизионното предаване на живо съпругата му каза, че му изневерява и че го е напуснала, което накара Къяк да получи нервна криза. 

"Ти ми изневери 4-5 пъти в миналото и аз ти простих. Върни се, пак ще ти простя", каза той на Зехра в ефир. 

На следващия ден Къяк, който според съобщенията е израснал в сиропиталище, се появи отново в шоуто, казвайки на известната водеща Мюге Анлъ, че е готов за нов живот. Но след като се прибрал вкъщи, се опитал отново да разговаря със съпругата си по телефона, за да се сдобрят. Тя категорично му отказала. След това Къяк взел детето им и го оставил при сестра си. На следващия ден той със съпругата си е трябвало да се срещнат в Истанбул, в предаването, в ефир и да се опитат са спасят брака си. Но на сутринта мъжът е открит мъртъв в дома си. По случая се води разследване. 

След новината за самоубийството му, водещата Анлъ вчера в предаването обяви тъжната вест и потвърди, че Къяк се е опитал да се събере отново със съпругата си след програмата. 

"Предполагам, че единствената цел на Серкан беше да се опита отново брака му да продължи. Той всъщност беше в приповдигнато настроение, когато напусна шоуто. Ние всички много го харесвахме. От семейството му потвърдиха, че ще му съдействат да се ожени отново. Но той е бил покрусен от раздялата и не можа да я понесе", каза Анлъ.

Снимки: "Демирорен"

Михаел Гушев

Михаел Гушев

Кореспондент на "Марица" в Турция

Михаел Гушев е завършил ЕГ "Г. Кирков" в Пловдив с френски език и ПУ "П. Хилендарски" със специалност "Математика и информатика". Работил е във в. "Глас", а от 1995 г. работи във в. "Марица". От 2001 г. е кореспондент на вестника в Турция. Владее перфектно френски, английски, турски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

14.12.2021 | 13:40

И всичко това заради едно изрусено миндилско кюфте.Язък за човека.

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?