Следвайте ни

Мъж откри собствения си гроб СНИМКИ

viber icon

„Все още съм жив“, заяви жител на град Форфар, окръг Ангъс, Шотландия, след като откри собствения си гроб в градското гробище.

75-годишният Алън Хател разказва пред вестник Courier за момента, в който открил собствения си гроб в гробищния парк.

Снимки: Courier

Мъж откри собствения си гроб (СНИМКИ)

"Все още съм жив“, заяви той пред изданието, стоейки до надгробна плоча, върху която е изписано неговото име. Той допълва, че съобщенията за смъртта му са силно преувеличени.

Мъжът разбрал, че нещо не е наред, когато социалният му живот изведнъж замрял през последните три или четири месеца. Сега обаче, след като открил гроба си, най-сетне разбрал причината, поради която телефонът му не звъни и никой не го търси. Хората мислели, че е мъртъв.

Снимки: Courier

Мъж откри собствения си гроб (СНИМКИ)

Хател обяснява пред вестника, че издигането на надгробния му камък в гробището "Нюмаунтхил" във Форфар е извършено без негово знание.

Сега той иска да съобщи на всички, че е съвсем жив.

Снимки: Courier

Мъж откри собствения си гроб (СНИМКИ)

„Хората мислят, че съм мъртъв. Телефонът ми не е звънял от три или четири месеца. Бях объркан от всичко това, но сега знам защо никой не се е обаждал. Не знаех нищо за това. Та аз дори не искам да бъда погребан - планирам да бъда кремиран", заявява 75-годишният мъж, който обвинява бившата си съпруга за поставянето на надгробния камък.

Двамата се развели преди около 26 години, но както изглежда бившата му съпруга е планирала да се съберат отново в задгробния живот. Според Хател бившата му жена е купила парцела и е поставила надгробния камък с намерението те да бъдат погребани заедно.

На надгробната плоча, под името на Алън стои това на бившата съпруга - Берта.

Снимки: Courier

Мъж откри собствения си гроб (СНИМКИ)

„Да разбереш, че имаш надгробен камък на гробище, докато си още жив, не е нещо, което се случва всеки ден", шегува се той.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?