46

Мъж нахлу в бензиностанция да краде, но направи груба грешка

Той обяснил пред полицаите, че по-късно искал да се върне, за да плати

Жител на американския град Палм Коуст в щата Флорида нахлу през задната врата на затворен магазин на бензиностанция и открадна кучешка храна. Той обаче оставил кредитна карта на гишето близо до касата, разказва bTV.

 Алармата се задействала, а малко след това пристигнали и полицаите. Те претърсили местопрестъплението и открили картата, която била с имената на Ланц Курц.

 Кадри от видеокамери показват как мъжът влиза в помещението и взима кучешка храна, антифриз, устройство за пушене на тютюн и пурети. След това отваря ключалката на входната врата и си тръгва.

 Органите на реда успели да стигнат до него и да го задържат. Мъжът веднага си признал, че е проникнал в магазина и е задигнал стоката.

На въпрос защо е оставил банковата си карта, той още по-изненадващо отговорил: „За да мога да се върна по-късно и да платя. За да знаят името ми. Не съм искал да крада нищо, това е незаконно”.

 Въпреки признанията си Курц бил арестуван и обвинен във въоръжен грабеж, а след освободен срещу гаранция от 10 000 долара.

„Явно тези стоки наистина са му били необходими, тъй като е нахлул в затворен магазин и ги е взел. Фактът, че е оставил банкова карта, не го освобождава от отговорност за кражба“, казва шерифът Рик Стийл.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?