Следвайте ни

Люински разказа за първия си сексуален контакт с президента

viber icon

Непоказвани досега кадри разкриват, че месеци преди да избухме секс скандалът с Моника Люински и Бил Клинтън, сигналите за тяхната близост да били налице. Фотосите са част от документалната поредица „Аферата Клинтън“ на телевизионната мрежа A&E, съобщава „Бизнес инсайдър“.
 
На снимките се вижда как двамата се държат за ръце в Овалния кабинет през юни 1996 година – по това време двамата имали интимни отношения от 6 месеца. И това се случило не пред кого да е, а пред родителите на Люински, които били на посещение в Белия дом.

След като позира за снимка с Моника и семейството ѝ, Бил Клинтън за кратко я държи за ръцете, когато тя излиза от кабинета му – близо до мястото, където са се състояли многобройните им интимни срещи.

И бащата и мащехата на Моника усетили, че става нещо странно. „Когато влязохме, той беше дружелюбен, много фамилиарен с нас, и това беше някак странно. Но ние го приехме. Знаете, бяхме горди да сме там и да видим Овалния кабинет. Не на всеки му се случва“, спомня си Бернард Люински.

„Когато Клинтън ни позиционираше за снимките, изглеждаше малко странно“, спомня си и Барбара – втората майка на тогавашната стажантка.
 
В същия документален филм самата Моника Люински разказва пикатни подробности за първия си сексуален контакт с американския президент. Тя смята, че за първи път привлякла вниманието му по време на заседание на правителството, когато тя случайно му показала прашките си. Това се случило на 14 ноември 1995 година.На този ден било организирани празненство със сътрудниците на Клинтън. Люински не била облечена делово и президентът можел да види бельото ѝ. След заседанието, когато тя отишла за малко в кабинета ѝ, Клинтън ѝ се усмихнал и с жест я приканил да влезе в стаята.
 
Там тя му признала, че го харесва като мъж и той я целунал в тъмната стаичка. Люински споделя, че тогава, когато била едва на 22 години, страшно много ѝ харесвало да получава вниманието на самия президент на страната.
 
След първата целувка Люински се върнала на работното си  място, но Клинтън я помолил да се върне в кабинета по-късно, за да могат да останат насаме. Това било началото на техните отношения, които продължили почти две години.
 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай