46

Любов без граници: Кучета кумуваха на сватбата на турчин и рускиня

Като любов от пръв поглед може да се определи съвместното житейско пътешествие за турчина Мете Соютюрк и рускинята Дария Соютюрк, започнало при фризьор за домашни любимци преди около година.

Обединени от споделената си страст към животните, двамата вече са се впуснали в уникално брачно пътешествие. Четирикраките им другари играха централна роля в нестандартното сватбено тържество в град Мерсин, намиращ се на средиземноморския бряг в Южна Турция

Младоженецът, козметик на домашни любимци, си спомни за трогателната си любовна история с Дария. „Аз съм фризьор на домашни любимци, и двамата имаме кучета“, сподели той с лъчезарна усмивка пред агенция Ихляс Хабер (ИХА).

ИХА

Нашите кучета изиграха важна роля на сватовници, като станаха дори причина да сме заедно сега. Ние често се срещахме, докато разхождахме и се грижихме за нашите космати приятели. Оттам връзката ни прерасна в красива любовна история.“

Двойката решила, че най-специалният ден в живота им трябва да бъде почетен от техните кучешки другари като кумове на сватбеното тържестно. Вдъхновени и ентусиазирани от необичайното си съкровено си желание, те се свързали с местната община, която изненадващо приела идеята с цялото си сърце. Техните очарователни кучета, нсещи имената Бостън и Льова, бяха избрани за официални представители на булката и младоженеца.

Радостното събитие се осъществи, когато двойката размени обети със своите домашни любимци до тях. Кучешките свидетели дори изиграха значителна роля в церемонията, като държаха в лапите си брачното свидетелство на двойката.

Дилек Йорук, сватбеният служител, която ръководеше събитието, не можа да не се учуди на необичайната молба, когато двойката се приближи до нея. „Когато дойдоха при нас, говореха разпалено за кучетата си и изявиха желание те да бъдат свидетели“, сподели тя. „Обясних, че законно не е възможно, но предложих четириногите им приятели да бъдат част от празника, представлявайки ги на сватбената церемония.

Това беше незабравимо преживяване за мен. Въпреки че не успяхме да получим устно „да“ от кучетата, двойката официално се ожени. За първи път, в моя дългогодишен опит в брачните церемонии, бях свидетел на такава сватба. Като любители на животните, ние много се забавлявахме. Вярвам, че беше едно уникално преживяване, което стопли сърцето на всички присъстващи на сватбата."

 

Невероятната сватба на Мете Соютюрк и Дария Соютюрк несъмнено ще остане запечатана в техните спомени и сърцата на всички, които са били свидетели на този празник на любовта и приятелството.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Шмок

Шмок

07.08.2023 | 09:46

Турчинът ми изглежда свестен човек, а рускинята генетично е пропаднало курве.

Отговори
0 0
Нормален

Нормален

25.07.2023 | 01:43

От къде се навъдиха толкова ненормалници ?!?!

Отговори
1 2
пишете

пишете

24.07.2023 | 18:26

абсолютни безсмислици. Не прекалявайте с екзотиката.

Отговори
4 1

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?