49

Любим актьор от турските сериали се пресели в уникален дом СНИМКИ

Известният турски актьор Хакан Меричлилер взе радикално решение, което промени изцяло живота му. Хакан започна да живее във вятърна мелница, разположена в югозападната провинция на квартал Бодрум в Мугла, която той купи и реновира.

Агенция Демирорен

Меричлилер е известен на българската аудитория с участието си в сериала "Част от мен", излъчен преди години по БиТиВи. Той притежава всички характеристики на известната личност, но коронавирусът промени изцяло неговия мироглед.

Агенция Демирорен

„Когато научих, че тази вятърна мелница се продава, веднага я купих“, каза актьорът.

Меричлилер постави фигурите на Дон Кихот, известен с борбата с вятърни мелници, и неговия слуга Санчо Панса пред мелницата, построена през 1868 г.

Агенция Демирорен

„Пътувал съм на много места по света“, каза той. „Никога не съм мислил да си купя подобно жилище и то в курорта Бодрум.“

„Бях поразен в момента, в който видях това място“, каза Меричлилер и добави, че и залезът, и изгревът на луната могат да се видят едновременно от вятърната мелница и че той „обича новата си къща“.

Агенция Демирорен

Актьорът добави, че предишният собственик на вятърната мелница е починал преди две години. „Сега се чувствам като новия пазач на този исторически обект“.

Меричлилер живее във вятърната мелница с приятелката си Чигдем Табан.

След ремонта и реставрацията тя се превърна в къща на три етажа. Първият етаж е хол, вторият  спалня, а последният е работен кабинет.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Богдан Попов

Богдан Попов

27.06.2022 | 10:16

Честита да му е.

Отговори
7 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?