71

Лоша новина за Кейт покоси Острова, програмата й - празна ВИДЕО

Мидълтън може да не се появява публично през останалата част от годината“, каза кралски източник пред The Daily Beast

 

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън може „да не се появява публично през останалата част от годината“, тъй като продължава химиотерапията за рак. Това твърдят източници от кралското семейство.

„Хората, организиращи публичните събития на монархията, ми казаха, че програмата на Кейт за тази година е празна. Няма нищо планирано. 

Мидълтън може да не се появява публично през останалата част от годината“, каза кралски източник пред The Daily Beast.

Вътрешният човек отбеляза, че дворецът е наясно, че продължителното отсъствие може да доведе до допълнителни спекулации за състоянието на принцесата: „Не бих изключил друго видео съобщение, в което да се каже нещо за нейното здраве. Това се оказа много ефективен начин“.

42-годишната принцеса на Уелс остава до голяма степен встрани от общественото внимание, откакто разкри диагнозата си рак на света през март. В предварително записано видео изявление тя каза, че лекарите са открили рака й по време на планирана коремна операция през януари и отбеляза, че сега е в ранните етапи на „курс на превантивна химиотерапия“.

По-рано този месец принц Уилям сподели друга информация за състоянието на съпругата си, докато посети болницата St. Mary’s Community Hospital на островите Сили. Бъдещият крал заяви, че е оптимистично настроен за здравето на жена си.

Кейт не е единствената кралска особа, която се сблъсква със здравословни проблеми, тъй като 75-годишният крал Чарлз разкри диагнозата си рак през февруари, а Сара Фъргюсън, херцогинята на Йорк, се бори с агресивен рак на кожата.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?