Следвайте ни

Куриоз! Мъж сви новородена камила, за да изненада гаджето си

viber icon

Мъж в в Обединените арабски емирства е бил арестуван от полицията, защото е откраднал скъпо новородено камилче, което да подари на любимата си за рождения ѝ ден, съобщава АП, като цитира местен вестник.

Стопаните на камилчето съобщили за кражбата от стопанството им в началото на месеца и полицията започнала безплодно издирване. Няколко дни по-късно обаче мъж се обадил в полицията и съобщил за безстопанствена камила около фермата му, на три километра от стопанството, откъдето се оплакали за кражба.

По време на разпита обаче версията на мъжа, подал сигнал в полицията, се пропукала, казват от полицията в Дубай. Накрая той си признал, че проникнал в съседната ферма, за да открадне камила от рядък вид и да я подари на приятелката си.

Крадецът не успял да открадне възрастно животно и затова взел новороденото. След няколко дни изпаднал в паника, че може да бъде разкрит и затова потърсил полицията.

Камилата е върната на собствениците, а крадецът и приятелката му са арестувани за кражба и лъжесвидетелстване, пише Стандарт.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай