1553

Кучето на Байдън изпохапа охраната, махнаха го от Белия дом

Командир Байдън – немската овчарка на президента Джо Байдън, е ухапал служители на Сикрет сървис на САЩ поне 24 пъти. Това сочат нови вътрешни документ, получени от CNN. Домашният любимец на президентското семейство вече не живее в Белия дом.

Документираните инциденти включват членове на униформеното подразделение на Сикрет сървис, членове на охраната на президента и други служители на USSS. Те са се случили в и извън резиденцията на Белия дом, но също и в домовете на семейство Байдън в Уилмингтън и Рехобот Бийч, Делауеър, в Кемп Дейвид и в Нантъкет, Масачузетс, където президентското семейство прекарва Деня на благодарността.

"Те са съкрушени от това. Извинили са се на ухапаните, на някои са поднесли цветя. Те се чувстват ужасно. Въпреки че са се опитвали да работят върху това, е трябвало да го пуснат да живее с други членове на семейството си", казва източникът на медията.

Командир Байдън става част от семейството като малко кученце през декември 2021 г.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Задължително

Задължително

25.02.2024 | 07:56

Го мести ме всички за тази безсмислена новина .

Отговори
3 1
Пловдив

Пловдив

24.02.2024 | 23:24

Да разбирам , кога махнаха кучето преди да отиде до тоалетна памперса или след това . Никаква информация не давате , ма какво е ял президента на америка , кога е ял , пръднал ли е . В напрежение ни държите , аз всеки път когато се качва по стълбите мумията на еърфорс си казвам дано оживее след тези стъпъла .

Отговори
4 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?