71

Край на мистерията: Откриха изнасилената и упоена Биляна в Атина

Твърди се, че така трафикантите се отървават от жертвите си, когато случаят стане известен и се разтръби по медиите

 

32-годишната Биляна Спасова, която от няколко дни се издирваше в гръцката столица Атина, е открита в психиатрична клиника. Над два часа майката на момичето чакаше да я допуснат да я види и да разбере повече за състоянието й. 

След посещението в болничната стая Биляна е разпозната и успокоителното е, че поне е намерена. Здравословно обаче никак не е добре и е изключително стресирана, съобщава "Труд".

Според известните факти досега, тази сутрин от клиниката са се свързали с полицията, която е уведомила майката, че е намерена. Според лекарите, състоянието й не е добро. Твърди се, че така трафикантите се отървават от жертвите си, когато случаят стане известен и се разтръби по медиите, просто изоставят жените в психиатрични клиники.

 

Биляна е пристигнала в Атина, за да си поднови административни документи и е посетила зъболекар, който й е свалил брекетите от зъбите. Преди време двете с майка й са живели в гръцката столица и е трябвало лекарят сега да довърши процедурата.

Поради това, че е временно за няколко дни там, момичето е отседнало в хотел в центъра, за да е близо до необходимите институции. По време на престоя си в хотела се запознала с младеж, който е чужденец. Предполага се, че именно той стои зад изнасилването и отвличането й.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Марин

Марин

12.08.2022 | 18:57

Никъде не видях сами жени без професия да тръгнат да припечелят в чужбина освен българката

Отговори
5 2
Майката намери

Майката намери

12.08.2022 | 18:33

Дъщерята благодарение на прес съобщението за национални издирване от полицията по тв в Гърция,уплашиха се и я върнаха,изоставена.Иначе..едва ли..съдбата й щеше да е друга..

Отговори
3 1
МАЙНА

МАЙНА

12.08.2022 | 16:25

БОГДАНЕ голем си ЛИЦЕМЕР

Отговори
7 1
Богдан Попов

Богдан Попов

12.08.2022 | 16:02

С Бог напред млада бьлгарка. От Сега нататьк не ходи сама миличка. Знам,че ще ти е трудно да забравиш това премеждие но сё надявам че ще намериш мили да преодолееш този стрес. Желая ти здраве кьсмет щастие и любов да те спохождат в живота Ти напред. Кураж .

Отговори
19 2
До Богдан Попов

До Богдан Попов

13.08.2022 | 00:09

Пожелай го на себе си защото скоро ще бъдеш изпратен в Сибир!

Отговори
0 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?