46
Следвайте ни

Край на лукса! Известен турски актьор разпродаде всичките си вещи

viber icon

Защитавайки минималистичен начин на живот, известният турски актьор Неджат Ишлер започна да живее в хотелска стая в Истанбул, казвайки, че „животът се побира в раница“. Ишлер, който повече от десетилетие живееше в световноизвестния туристически курорт в югозападната провинция Мугла - Бодрум, , отбеляза, че в момента се е преместил в хотел в Истанбул.

В България е познат с ролята си в "Златната клетка" (Bicak Sirti). В момента играе една от главните роли в турската адаптация на американския сериал "Отмъщението". 

„Всичките ми вещи са опаковани в две кутии, които са в къща на приятел. Къщата ми в Бодрум беше като склад. Сега се отървах от всички тях “, каза той в интервю за канал в YouTube.

Подчертавайки, че бавно се е адаптирал към минималистичния начин на живот, Ишлер каза: „Животът ми най-сетне се побира в раница. Ако имам нужда от нещо, излизам и го купувам. "

На въпроса дали се чувства „в безопасност“ финансово, известният актьор подчерта: „Нямам много лукс. Понякога отивам в чужбина на почивка, това е всичко. " Изявленията му се превърнаха в вдъхновение за статия за всекидневника Хюриет, в която Доган Хизлан изброява известни личности, които живеят в хотелски стаи.

„Когато чух думите на Ишлер, се сетих за други живеещи в хотели. Яхя Кемал Беятли, турски поет и писател, починал през 1958 г. на 74-годишна възраст, живееше в хотел „Парк“, добави той. Журналистът Ихсан Ада беше друга турска фигура, прекарала живота си в хотелска стая. „Моят приятел, Юксел Гьозен (актьор) почина в хотелска стая“, отбеляза Хизлан.

Португалският поет Фернандо Песоа и Кофи Анан, бивш генерален секретар на ООН, също са прекарали цял живот в хотели, според журналиста Хизлан. 
 
 
 

Михаел Гушев

Михаел Гушев

Кореспондент на "Марица" в Турция

Михаел Гушев е завършил ЕГ "Г. Кирков" в Пловдив с френски език и ПУ "П. Хилендарски" със специалност "Математика и информатика". Работил е във в. "Глас", а от 1995 г. работи във в. "Марица". От 2001 г. е кореспондент на вестника в Турция. Владее перфектно френски, английски, турски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?