Следвайте ни

Кралица на красотата открита без глава, подозират любовника й

viber icon

Обезглавеното тяло на Олга Шлямина, жителка на Новодвинск, бе открито малко след като нейни близки подадоха сигнал за изчезването й в полицията. Те съобщиха, че младата майка е напуснала къщата на 20 март и оттогава не знаят нищо за местонахождението й, пише блиц. 

Роднините се тревожели, че с Олга може да се е случило нещо лошо: според тях напоследък тя била тъжна, сякаш нещо я безпокояло. Щом обаче 33-годишна жена била намерена мъртва в близка гора, стана ясно: тя била убита.

"По време на издирвателните дейности, насочени към установяване местонахождението на 33-годишната жителка на град Новодвинск, която била видяна за последно на 20 март 2021 г., било установено, че нейното изчезване е от криминален характер. 

По подозрение за убийството на Олга е задържан неин 40-годишен познат, с който тя поддържала вече близки отношения. Местните медии съобщават, че мъжът е неин съквартирант, с когото се твърди, че често са се карали.

Олга оставя дъщеря и син в начална училищна възраст. Местни медии намериха името й в списъка на победителите в конкурса за красота "Кралицата на гората".

На уебсайта на проекта се казва, че титлата кралица и главната награда на състезанието се присъждат на най-достойния участник, който според мнението на компетентното жури представлява образа на успешна и привлекателна млада жена, отдадена на професията (в него участват служители на горски предприятия).

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?