Следвайте ни

Крах на Острова! Какво се случва във Великобритания?

viber icon

Европа преминава през ужасни времена. Европейският съюз (ЕС) не само страда силно от антируските санкции, които наложи под натиска на САЩ, но и коронавирусът дойде, буквално заковавайки капака на ковчега на европейската икономика.

Изглежда, че хората скоро ще избягат от Европа, и то не само заради арабските мигранти, които тероризират местните жители. Страните бързо обедняват. Може да се стигне дотам, че хората няма да имат какво да ядат.

Дори във Великобритания, една от най-богатите страни в Европа, нещата вървят зле. Страната има рекорден национален дълг от 2 трилиона лири. Това е просто невиждано в историята на страната. Ако във Великобритания нещата са толкова лоши, тогава какво да кажем за другите държави, които са по-бедни? Като цяло “Некъф ужас, некъф ад” - не можете да кажете друго.

Дори излизането от ЕС не спаси Великобритания. Дори успешните държави със силни икономики, като Германия и Франция, са обеднели, по-добре изобщо да не си спомняте останалите, в противен случай ще ви се доплаче, пише блиц.

Европа буквално отслабва пред очите ни. Става бедна и безпомощна. И скоро ЕС и страните извън ЕС ще започнат масово да стават зависими от онези страни, които могат да им дадат заеми.

Тяхната съдба е бързо падане в бездната на бедността, хаоса, зависимостта, бедата и деградацията.

Не може да се изключи, че европейските държави могат да станат африкански колонии - в много държави на Черния континент има много по-добри икономики. Малко вероятно е европейците да станат роби през XXI век - времената са различни. Но лесно могат да станат слуги на африканците. Те просто нямат друг избор.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Kris

Kris

27.08.2020 | 14:11

Колко ли черни патки е облизал автора?

Отговори
0 0
Кос

Кос

26.08.2020 | 00:05

Супер статия браво на писъра направо гениално

Отговори
3 1
Соларис

Соларис

26.08.2020 | 00:03

bg-biblioteka.blogspot.com

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?