Следвайте ни

Кой го е очаквал: Ето кой стана смъртен „враг” на принц Уилям

viber icon

Принц Уилям определи това за нещо, срещу което винаги ще се бори. Престолонаследникът на Великобритания е на обиколка в Кувейт. Там той е без съпругата си Катрин Мидълтън.

Според слуховете от кралският дворец принцеса Кейт е бременна с четвъртото им дете. Но новината все още не е потвърдена официално от кралското семейство.

И докато чакаме вестта да бъде потвърдена или отхвърлена от херцозите на Кеймбридж, първороднияат внук на кралица Елизабет Втора продължава да изпълнява служебните си задължения.

Кейт и Уилям често са давани за пример по различни поводе. От това как трябва да изглежда една млада кралска двойка, до това как трябва да се възпитават децата. Но има още уроци, които можем да научим от принц Уилям и принцеса Кейт.

При обиколната си в Кувейт херцогът на Кеймбридж даде себе си и съпругата си за пример как трябва да се отнасяме отговорно към природата. И най-вече в контекста с борбата с един от най-големите замърсители – пластмасата.

Именно нея Уилям определи като „враг“ и изрази своите притеснения какво се случва с целия този боклук. Принцът поясни, че двамата с Кейт се стараят да рециклират колкото се може по-голяма част от отпадъците, които произвеждат.

Освен това, всички в двореца Кенсингтън следват правилото да използват възможно по-малко пластмаса.

Посещавайки плаж в Кувейт, на който се откри огромно количество пластмасов отпадък, принц Уилям откровено възкликва, че винаги е мразел пластмасовите бутилки. А сега, когато вижда какво причиняват на природата, ги ненавижда още повече, пише „Metro“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?