49

Кой е шефът? Булка нокаутира младоженец, а после му каза "да" СНИМКИ/ВИДЕО

Сватбената церемония на Талха Енес Ариоглу (23) и Умран Шахбал (23), и двамата треньори по джудо в турския град Денизли, започна по много необичаен начин. 

Двамата младоженци с черен колан по джудо решиха да изненадат гостите преди церемонията и да покажат своята форма, съобщи агенция Ихлас хабер.

Ихляс хабер

Младоженците влязоха в сватбената зала, облечени в униформи по джудо, върху празничните тоалети.

Ихляс хабер

По време на показния сблъсък булката успя да събори младоженеца на земята четири пъти. След това тя нокаутира бъдешия си съпруг Талха, преди да каже „да“ на сватбената церемония.

Ихляс хабер

Кметът на Денизли Осман Золан, кметът на Памуккале Авни Орки и представителят на федерацията по джудо на провинция Денизли Огуз Чай, спортисти и членове на техните семейства присъстваха на сватбената церемония.

Ихляс хабер

Шоу мачът на двойката беше аплодиран от присъстващите. След това се състоя сватбената церемония. 

Ихляс хабер

Умран Шахбал каза: „Ние планирахме нещо подобно от дълго време, тъй като и двамата се занимаваме с един и същ спорт. Направихме този демонстративен мач и беше много хубаво. Ще се радваме да популяризираме този спорт сред младите. Не беше проблем да го направим, защото сме свикнали да тренираме. Беше трудно само със сватбена рокля, но все пак беше красиво и необичайно."

 

Снимка и Видео Ихлас хабер

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?