Следвайте ни

Контрабандистите от Лийдс праснаха песовете

По дяволите, контрабандистите от Лийдс отмъкнаха треньора-мечта на Барнзли! Пол Хекингботъм пое песовете през 2016 година като временно-изпълняващ задълженията, но веднага започна с чудесата и до края на сезона изведе отбора до Чемпиъншип. 

За това ниво отборът имаше много слаб състав, а всеки трансферен прозорец продаваше най-силните си играчи и не взимаше никого в замяна. Това обаче не пречеше на Барнзли да демонстрира привлекателна игра и да е в челото на класирането. Миналият сезон това бе един от най-хубавите отбори в лигата, макар, че марката "Барнзли" в 21-ви век за е свързвана с мътно и безнадеждно бъдеще (спомняте си, че президенът на отбора обяви,че е болен от рак). Имам чувството, че този грандиозен (напук на проблемите) пробив е заслуга единствено на Пол Хекингботъм.

 
Това, което направиха Лийдс, беше ужасно: ние не можем да играем, но няма да дадем и на другите да го правят. Вече спокойно можете да кажете сбогом на Барнзли, ако не се появи друго чудо. А самия Хикингботъм Лийдс ще го подъвче и изплюе максимум след година - без никакви успех. Ще видите.

Росен Саръмов

Репортер - екип "общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?