Следвайте ни

Конспирации, които се оказаха истинa

viber icon

Онлайн пространството е пълно с конспиративни теории. Някои звучат като пълни глупости и са наистина такива. Но други звучат като пълни глупости, но се оказва, че са напълно верни, пише vesti.bg.

Дали в бъдеще още теории, които ни звучат като конспирация няма да се окажат истина? Ще се разбере с времето. А сега вижте някои теории на конспирацията, които се оказаха истина:

  • Далай Лама работи за ЦРУ

Според разсекретени разузнавателни документи Далай Лама е получил 180 хил. Долара във връзка с финансираната от ЦРУ тибетска съпротива срещу окупацията на Китай през 60-те години на миналия век.

  • Създавана е „гей бомба“

Военновъздушните сили на САЩ наистина са обмисляли използването на феромони като оръжие. „Гей бомбата“ е трябвало да изложи вражеските войски на влиянието на женски феромони и така да накара войниците да бъдат сексуално привлечени един към друг и да разруши морала във вражеската армия. Оръжието така и не е създадено и използвано.

  • Радар за гейове

През 50-те години на миналия век канадското правителство разработи „плодовата машина“, с която да тества държавните служители за хомосексуализъм. Тестването се е правило като на субектите са показвани еротични образи на хора от същия пол, а реакцията на субекта е анализирана чрез дилатацията на зениците. Много хора са загубили работата си така.

  • Илюминатите и Агенцията на национална сигурност (АНС) на САЩ

Всъщност има връзка между уж тайната организация, която управлява света, и АНС, макар и много крехка връзка. Просто напишете Illuminati обърнато (Itanimulli) в уеб браузър и той ще ви отведе до уебсайта на АНС.

  • Правителството на САЩ прави експерименти с мъртви бебета

„Проект Слънчева светлина“ тества радиоактивен стронций-90 върху части от тялото на наскоро починали дечица. Това е правено без знанието и съгласието на родителите на тези деца.

  • Осама бин Ладен и фалшивата ваксинационна програма

ЦРУ организира фалшива ваксинационна програма, с която успява да се сдобие с ДНК на Осама бин Ладен, благодарение на сестра му, която живеела в САЩ. След това пакистански лекар открива ДНК на децата на Осама в района, където той се криеше и тази информация довежда до залавянето на терориста.

  • Черепът на Хитлер

Тестове, проведени през 2009 г., разкриват, че черепът, за който се предполагаше, че е на нацисткият диктатор Адолф Хитлер, всъщност е на млада жена.

  • Пистолет за сърдечен удар

ЦРУ разработи тайно оръжие, което изстрелва отровна стрела, която  предизвиква сърдечен удар. Жертвите са останали само с червена точка върху кожата си, което прави оръжието непроследимо.

  • Правителството на САЩ може да манипулира времето

Операция „Попай“ е програма за модификация на времето на правителството на САЩ, която използва техника, наречена засяване на облаци, за да увеличи валежите над Северен Виетнам по време на Виетнамската война.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?