2374
Следвайте ни

Концерт на американски рапър завърши с 8 смъртни случая

viber icon

Вече повече от 12 часа американците са ужасени от една новина, която обикаля медиите както в страната, така и по света. Превърналия се в традиционен фестивал “Астроуърл”, организиран от популярния рапър Травис Скот завърши с най-малко 8 жертви и стотици ранени. Сред загиналите е 14-годишен младеж. 

Организаторите на събитието, провело се в Хюстън, заедно с властите в щата продължават да разследват основните причини довели до трепването на хиляди младежи на едно място. 

Според свидетели и посетители публиката в петък вечер е била толкова плътно натъпканa, че когато охраната избутва стоящите на първите редове, те буквално започват да премазват живи хората зад тях. 

Освен масовото меле, полицията в Хюстън отчита още десетки свръхдози с различни наркотици, както и един намушкан полицай. На кадри в социалните мрежи пък се вижда как посетителите се опитват да спасят ранени непознати. 

Близо 50 000 души са присъстващи в NRG Park - стадионът, който приютява злополучния концерт. Причините за смъртта на осемте жертви тепърва ще се изяснява от патолозите. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?