Следвайте ни

Комарджия продаде дъщеря си заради дългове

viber icon

Мъж в Югозападен Китай бе арестуван за продажбата на дъщеря си в интернет за 7800 евро, за да изплати дълговете си. Човекът, идентифициран с фамилното име Цзян, продал детето на двойка, след като изпаднал в дългове заради онлайн хазарт, предаде БНР.


Безработният отвел едногодишната си дъщеря от дома ѝ и казал на съпругата си, че момичето ще остане при баба му на около 140 километра от дома им. Майката станала подозрителна, след като не е успяла да се чуе с дъщеря си близо три месеца. Всеки път когато тя питала къде е детето им, бащата давал различни отговори за отлагане на връщането ѝ.


Разтревожената майка проверила телефона на съпруга си и намерила запис на разговора между него и купувача на дъщеря си. В същия ден тя се чула със свекърва си, която ѝ казала, че детето е взето преди няколко седмици. Майката веднага съобщила за инцидента на полицията, а съпругът ѝ избягал. По време на разследването полицията го открила в хотел.


Той признал, че дължи голяма сума и е прибягнал до екстремни мерки, след като е видял в интернет пост за осиновяване на деца. Цзян излъгал купувачите - двойката, на която продал детето, като казал, че не може повече да се грижи за детето, защото се е развел с жена си и двамата му родители са починали. Момичето е намерено и е върнато при майка му.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?