Следвайте ни

Кобилкина изненадващо реши да заживее в...

viber icon

Сексоложката Наталия Кобилкина се премести да живее в Лондон. Това обяви тя в социалните мрежи и уточни, че семейството ѝ е напуснало окончателно жилището в Атина, което обитаваха, откакто се е родил синът ѝ Филип.

„Имахме щастливи моменти там и съм благодарна, че през първата година от майчинството бях в топла Гърция до моята свекърва. Такис е пълен с идеи и енергия да работи в Лондон, а аз просто следвам сърцето си, защото знам, че тук ми е мястото сега“, разказва Кобилкина пред своите последователи и почитатели.

"Днес беше дълг и много щастлив и едновременно труден ден. След много мъки, милион огледи и подготовка с документи успяхме да изберем и да се нанесем в нашето уютно жилище в Лондон (за сега под наем:)).

Това беше дълг дълг път, много работа, падане и ставане и вяра в чудеса.

Най на края легнах в новото ми ухаещо легло след вана с пяна. Честно казано запазих този момент за себе си, без лайфове днес. Просто усещах всяка секунда на щастие да подреждаме новия ни дом... в Лондон. Решихме да продължим нашия път тук.

Днес освободихме нашия апартамент в Атина. Имахме щастливи моменти там и благодарна, че първата година на майчинство бях в топла Гърция до свекърва. Но Филип готов за хубави Лондонски градини. Такис пълен с идеи и енергия да прави неща в Лондон. А аз просто следвам сърцето си защото знам, че тук ми е място за сега.

Ще направя тези дни лайф и ще кажа какви са ни планове и как ще продължим това, което правя години. За сега искам да знаете, че винаги ще ви обичам и За мен България винаги ще бъде Моя страна и Моя България.

А сега лека нощ в новия ми дом в Лондон...сълзи от щастие за сбъдналата мечта добър завършек на деня и начало на нов. С ти го можеш! Всички нашите мечти имат право да станат реалност.

Как вие постигате вашите мечти?", написа във Фейсбук сексоложката.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?