1553

Клуни със сензационни спомени за Матю Пери - мъката е огромна

Преди Джордж Клуни да стане един от най-желаните и успешни актьори и режисьори в Холивуд, той просто бе прохождащ актьор, опитващ да се превъплъти по най-добрия начин в образа на лекар. Сериалът „Спешно отделение“ определено дава тласък на кариерата на Клуни и сега той си спомня за тези мили времена, пишат нашите приятели от "Тялото". 

Интересен факт е, че снимачната площадка на „Спешно отделение“ и тази на „Приятели“ се намират една до друга в големия парк на Warner Brothers. Така се ражда и приятелството между Джордж Клуни и Матю Пери, което продължава до смъртта на втория. Също така Пери е причината Клуни и колегата му Ноа Уайли да се появят като гости в ситкома, след като губят бас. 

Докато Джордж продължава кариерата си в Холивуд след успешния си старт, то Матю Пери няма толкова голям късмет, след като залита към наркотиците, алкохола и опиатите. Ролите му в сериали и филми все повече намаляват с времето за сметка на прекараните месеци в рехабилитация и възстановяване. Самият той казва, че похарчил близо 9 милиона долара в опити да се изчисти, като най-накрая успява и е бил трезвен цели 19 месеца преди смъртта си. 

По време на промотирането на новия си филм – The Boys in the Boat, 62-годишният Клуни проговори за връзката си с Пери. По-специално той отбеляза как е станал свидетел на проблемите му със зависимостта и опитите да се справи с това. 

„Познавах Мат, когато той бе на 16 години. Играехме тенис заедно. Той е с около 10 години по-малък от мен. И беше прекрасно, много забавно хлапе“, казва Клуни.  Актьорът си спомня и как Пери често му казвал, че сънува получаването на роля в голям сериал. Казвал на приятелите си, че иска да играе в ситком и това му е най-голямата мечта. Матю споделял, че ако някога такава възможност се отвори пред него, той ще бъде най-щастливият човек на земята. 

Въпреки че мечтата му се сбъдва, Клуни казва, че Матю Пери не бил щастлив. Разкрива, че приятелят му не изпитвал радост, удовлетворение или мир. 

 Тъй като „Спешно отделение“ и „Приятели“ се снимат врата до врата, Пери и Клуни често се виждали по време на почивките. Медицинският сериал се излъчва от 1994 до 2009 г., а ситкомът продължава от 1994 до 2004 година. През 1995 година Клуни дори стъпва на снимачната площадка на „Приятели“ като лекар, който третира Рейчъл Грийн. 

„Беше ми трудно да гледам какво се случва с него, защото бяхме много близки. Просто не знаехме какво му има и това ни ядеше още повече. Просто знаехме, че не е щастлив. Нямах идея, че приема по 12 викодина на ден и за всички онези неща, които пише и разказва. Това може да ти покаже, че успехът и парите не те превръщат в по-щастлив човек. Трябва да бъдеш доволен от себе си и живота“, казва Клуни. 

Според официалния доклад от аутопсията, актьорът е починал от остри ефекти на кетамин.  Документът също така посочва удавяне, коронарна артериална болест и ефектите на бупренорфин като допринасящи фактори за смъртта. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Васил

Васил

21.12.2023 | 00:34

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:------ https://da.gd/xlbio

Отговори
0 0

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?