Клиенти бойкотирха магазин заради изхвърлен котарак

Клиенти са решили да бойкотират супермаркет на веригата "Теско", след като управителят решил да изхвърли котарака Пъмпкин, който бил нещо като местна атракция край щандовете, съобщава в. "Мирър". 

Търговският обект се намира в град Норич. Рижият котарак Пъмпкин бил знаменитост в "Теско", галел се на клиентите и обичал да си подремва пред вратата на супермаркета. Управителят Андрю Табинър оправдал решението да бъде натирен котаракът с това, че такава била политиката на веригата "Теско" - да не се допускат домашни любимци в магазините.

Но това вбесило клиентите, които били свикнали да бъдат посрещани от Пъмпкин. Те изразяват възмущението си във Фейсбук с призив да се бойкотира супермаркета.

Собственик на Пъмпкин е Джо Хардинг, който живее на стотина метра от обекта на "Теско". Котаракът обичал да посещава близкия пъб и офис за недвижими имоти, но най-много го привличал супермаркетът. От година и половина той станал любимец и на продавачите. Решението за натирването на Пъмпкин изненадало всички. "Той не пречеше на никого, само търсеше малко внимание", жалват се клиенти във Фейсбук.

Но не всички се оказаха недоволни от прокуждането на Пъмпкин. "Той наистина беше приятен котарак, но мисля, че няма място в магазин, в който се продават храни", написа потребителка.

Но шест годишният Пъмпкин се оказа повече обичан, отколкото мразен. Той има 300 последователи в своята страничка във Фейсбук, някои от които са от далечна Канада и Норвегия.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?