71

Кирил Петков от Брюксел: Маските паднаха, омръзна ми от страхливци

Ако си президент на място, викаш КСНС, служби, партии, сядаме, обсъждаме и излизаме, но не, заяви премиерът в оставка, нападайки Румен Радев

 

"Не може от две седмици КСНС да не се свиква и да се крием на различни места. Ако си президент на място викаш КСНС, служби, партии, сядаме, обсъждаме и излизаме, но не. Това било работа на правителството, на премиера. Маските паднаха, омръзна ми от страхливци.

Аз ще си спазя обещанието към българския народ, затова се надявам да имаме хубава дискусия за Северна Македония. Темата за РСМ беше "мъглата", която се спускаше в общественото пространство с една-единствена цел - да се разклаща правителството, за да се крадат милиарди".

Това заяви премиерът в оставка Кирил Петков от Брюксел.

Министър-председателят  ще участва в редовното заседание на Европейския съвет, което ще се проведе на 23 и 24 юни. Основните теми в дневния ред на лидерите ще бъдат по-широка Европа, ситуацията в Украйна, молбите за членство в ЕС на Украйна, Република Молдова и Грузия, икономически въпроси, Конференцията за бъдещето на Европа, външни отношения, пише dariknews.bg.

Европейският съвет ще проведе стратегическа дискусия относно отношенията на ЕС с неговите партньори в Европа и начините за насърчаване на политическия диалог и засилване на сигурността, стабилността и просперитета на европейския континент. В рамките на дискусията ще бъдат обсъдени и предложенията на президента на Франция Еманюел Макрон за създаване на Европейска политическа общност.

Държавните и правителствени ръководители ще обсъдят различните измерения на руската военна агресия срещу Украйна и продължаващата подкрепа за украинската страна. Европейският съвет ще разгледа също кандидатурите за членство в ЕС на Украйна, Република Молдова и Грузия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Фани

Фани

23.06.2022 | 15:18

Браво, с гн Петков! С ВАс сме! А робите на ГЕРБ ще продължат да го духат !

Отговори
6 5
Фани

Фани

23.06.2022 | 15:43

Хубаво име имаш явно правилно са те кръстили . Ела го Фани на Боко .

Отговори
1 4
сем

сем

23.06.2022 | 13:29

Тоя-търчи-лъжи,в качеството си на какъв е там,и кой му дава право да ни разнася по света.Проблемите са си наши-ще ги решаваме в нашата си къща!!!Не,че на някой от там му пука за нас-и като с магическа пръчка ще ни ги реши!!!!

Отговори
6 5
Скоро е барал

Скоро е барал

23.06.2022 | 13:06

Парапета с Гуглена и е леко кисел . Нищо той тепърва ще види Кон боб яде ли . Мисли си , че като му пляскат някви 5-600 човека в София и вече е номер едно . София не е България и сега ще го усети заедно с оня Кокорчо . Бедните да го духат , а? Сега е ваш ред , вашата майка недокл@тена .

Отговори
7 6
Дуков

Дуков

23.06.2022 | 12:59

Ей Кирил Петков,мижитурко,въшкарин,направи от държавата едно нищо,доведе я до почти 100% крах.Вдигай си чукалата за Канада и никога не се връщай в тази страна.Ти си срам за обществото!Не си добре дошъл тук,хубаво да знаеш!!!

Отговори
6 6
Кирил

Кирил

23.06.2022 | 13:03

Ей сега, веднага! Тебе ще слушам, нещастен хибриден патриотарски троле!

Отговори
5 4
СПАРУЖЕНИ СТАФИДКИ

СПАРУЖЕНИ СТАФИДКИ

23.06.2022 | 11:33

АКО ЗНАЕШ И ДРУГО, КАЖИ ГО! :)

Отговори
3 5
СМЕЛЧАГО

СМЕЛЧАГО

23.06.2022 | 11:32

КОЛКО ПАРИ СА ПРЕДВИДЕНИ ЗА ИЗДРЪЖКА НА ШПИОНСКИЯ КОРАБ АКАДЕМИК, ЗА ТАЗИ ГОДИНА? КЪДЕ Е СЕКРЕТНИЯ СПИСЪК СЪС СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЗЪРНОБАЗИТЕ И КОЛКО СА ОТКРАДНАЛИ ПРЕЗ ФОРМАТА - ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ?

Отговори
7 6

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?