1553

Кейт призна голямата си болка

Кейт Мидълтън и принц Уилям са пример за семейство и за грижовни родители. Неведнъж двамата са споделяли как възпитават децата си и какви отговорности им поверяват. В същото време те имат доста ангажименти към кралското семейство, особено след Мегзит.

Покрай това се оказа, че херцогинята на Кеймбридж се упреква, че не  обръща достатъчно внимание на наследниците си. Всички знаят, че Кейт и Уилям отглеждат три деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, пише "Тялото".

Херцогинята на Кеймбридж изглежда перфектната майка - малките наследници се държат добре на публични места или поне доста атрактивно, имайки предвид последните изяви на малкия Луи по време на честването на юбилея на кралицата.

Вижда се, че младежите  се развиват всестранно. Но понякога Мидълтън все още прави грешки в образованието.

В ново интервю Кейт сподели своите преживявания. Както се оказа, тя се упреква, че прекарва малко време с децата си. 

На малките наследници им липсва вниманието на майка им, за което постоянно я упрекват. Съпругата на принц Уилям отбеляза, че често й се налага да слуша оплаквания.

И така, принцеса Шарлот изразява недоволство от факта, че Кейт не винаги я кара на училище. Въпреки това херцогинята на Кеймбридж се опитва да прекарва свободното си време с децата си. 

Наскоро например тя заведе малките наследници на батут център и на разходка с колело.  Освен това не я мързи сама да готви любимите ястия на децата. Но изглежда това не им е достатъчно.

Явно това е и една от причините принц Уилям да избягва темата за четвърто дете, което със сигурност ще ангажира съпругата му Кейт още повече.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?